Dominos Pizza satser videre på Vålerenga Fotball Elite

Inkluderer også E-sport familien med ny avtale.

Annonse:

Hovedbildet fra venstre: Kommersiell Leder i Dominos Norge Frank Otterbeck, Salgssjef i Vålerenga Fotball Elite Glenn Jensen, og fungerende Markedsjef i Dominos Hanna Gaasland.

 

Pizza til folket og spillerne skal fortsatt være fra Dominos neste år. De legger også Nordavind FIFA til i samarbeidsavtalen som varer ut 2020. 

Frank Otterbeck i pizzakjeden forklarer.

- Som trofast partner av Vålerenga, er vi stolt over å kunne meddele at vi fortsetter det gode samarbeidet og støtter Vålerenga videre i 2020 sesongen. Dette er nok et bevis på at Dominos består, og skal fortsette å levere fersk kvalitetspizza til våre kunder i kioskene på Intility, så vel som på døren innen 30 minutter. Vi gleder oss til et nytt og spennende år sammen med Vålerenga fansen. 

Viktig med pizza på kampdag.

 

Salgssjef Glenn Jensen forklarer videre. 

- Vi har samarbeidet med Dominos i de siste fire årene og er veldig glad for at en videreføring av avtalen er på plass. Dominos har vært og vil fortsatt være en særdeles viktig partner for oss da de har leveranse til alle våre kiosker, i Fanzone, mat til frivillige på kampdag, og til spillerne etter kamp. Det er heller ikke å forakte at de etter min mening har Norges beste pizza og avdelinger over hele landet, avslutter Jensen. 

Nordavind med ny avtale.

 

Steffen Willumsen som er Kommersiell leder i Nordavind er også veldig fornøyd.

- Det er gledelig å annonsere et samarbeid mellom Dominos og VFE / Nordavind FIFA for sesongen 2019/2020 i Altibox ESERIEN. De er en flott og relevant aktør i det norske markedet som kommer til å bidra med positive faktorer til både fans og supportere av tradisjonell, så vel som virtuell fotball. Et samarbeid på tvers av fotballen og e-sport er grunnfundamentet i partnerskapet mellom Vålerenga Fotball Elite og Nordavind, og da er det ekstra hyggelig å gjøre det med en så sterk merkevare som Dominos. 

Fra venstre: Arkan Resul og Magnus Myhrhaug Kristiansen profesjonelle FIFA spillere, Kommersiell leder i Nordavind Steffen Willumsen, Kommersiell Leder i Dominos Norge Frank Otterbeck, og fungerende Markedsjef i Dominos Hanna Gaasland. 
Fra venstre: Arkan Resul og Magnus Myhrhaug Kristiansen profesjonelle FIFA spillere, Kommersiell leder i Nordavind Steffen Willumsen, Kommersiell Leder i Dominos Norge Frank Otterbeck, og fungerende Markedsjef i Dominos Hanna Gaasland. 

 

Annonse fra Eliteserien: