Domino's Helsfyr gir tilbake

Den lokale restauranten blir hele Vålerengas pizzaleverandør.

Annonse:

Vålerenga og Domino's har samarbeidet i mange år, og nå er det den lokale restauranten på Helsfyr som får eierskap til avtalen og leveransen til Vålerenga-familien. 

- Vi er veldig glade for å fortsette det gode samarbeidet vi har hatt med Vålerenga og gleder oss til å levere pizza i kioskene, på Henger'n og til sultne supportere gjennom hele året, sier daglig leder i Domino's Helsfyr, Asem Khan. 

Salgs- og markedssjef i Vålerenga, Mehran Amundsen-Ansari er veldig glad for at den lokale tilhørigheten styrkes gjennom den nye avtalen. 

- Vi har hatt et veldig godt samarbeid med Domino's i mange år og er strålende fornøyd med en forlengelse av denne. Vi er også veldig glade for at det er den lokale restauranten tar eierskap til avtalen og at vi begge kan gi noe tilbake til folka i nærområdet, sier han. 

Er du medlem i Vålerenga Fotball Elite eller har sesongkort på Intility Arena får du 20% rabatt på hele menyen hos Domino's Helsfyr. Dette gjelder ved henting hos restauranten og kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. 

Bruk koden ENGA20 når du bestiller.

Er du enkeltbillettkjøper til Vålerengas kamper får du 15% rabatt på hele menyen. Dette gjelder ved henting hos Domino’s Helsfyr og kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Bruk koden VIFSUPPORT15 når du bestiller. 

Husk å vise frem sesongkort, medlemsskap eller billett når du henter maten. Fribilletter gjelder IKKE!

Besøk Domino's.no og legg inn en bestilling til helga allerede nå

Annonse fra Obos-ligaen: