DFDS seiler videre med Vålerenga!

Passasjerrederiet holder stø kurs og gleder seg til nye år med hovedstadsklubben ombord.

Annonse:

Vålerenga og DFDS har en historikk som strekker seg over mange år. Helt siden 2019 har partene samarbeidet tett, og nå forlenger passasjerrederiet avtalen ut 2024. 

DFDS har hatt avgang fra Oslo siden 1867, og i 156 år fraktet Osloborgere til og fra København. Med andre ord en stolt og lang Oslohistorie, og vi er veldig glade for å ha dem med på laget. 

- Først og fremst er vi veldig fornøyde med at DFDS forlenger avtalen med oss. Vi har hatt et veldig godt samarbeid i fire år allerede, og skal jobbe hardt for å forsterke dette i årene som kommer, sier Salgs- og markedssjef i Vålerenga Fotball Elite, Mehran Amundsen-Ansari og fortsetter: 

- DFDS har vært en sentral partner i nettverket vårt i en årrekke, og vi har flere ganger arrangert møtebørs for partnere ombord. Det er slike tiltak som bygger og utvider poolen, og vi er veldig glade for at DFDS ser verdien av å være med videre, avslutter Amundsen-Ansari.

DFDS og Jan Frimann gleder seg over den nye toårsavtalen som nå er signert, og ser frem til at både klubb, supportere og andre i Vålerenga-familien reiser på tur med DFDS til København. 

- DFDS er stolte over å ha blitt stemt frem til Verdens ledende fergeoperatør 2022 for 12. året på rad under årets World Travel Awards. Vi har også vunnet tittelen som Europas ledende fergeoperatør 2012-2022 og i tillegg også verdens beste hjemmeside blant fergeoperatører 2021-2022, sier Frimann stolt og fortsetter: 

- Vi gleder oss til å se mange fra Vålerenga-familien ombord på våre skip de neste årene. Partnere på konferansetur, sommerfest eller julebord. Supportere og familier på tur til København. Velkommen til dere alle, avslutter han. 

 

Annonse fra Eliteserien: