DFDS holder stø kurs – forlenger sponsoratet!

Passasjerrederiet gleder seg til nye år med Vålerenga ombord.

Annonse:

Vålerenga og DFDS har en historikk som strekker seg over mange år sammen. Det tette forholdet til Oslo by er også noe vi har til felles.

DFDS har hatt avgang fra Oslo siden 1867, og i 153 år fraktet Osloborgere til og fra København. En stolt og lang Oslohistorie, med andre ord. Hva er da mer naturlig enn å støtte og samarbeide med Oslos Stolthet: Vålerenga?

DFDS har hatt stor glede av å være sponsor i Vålerenga i flere år, vi har gledet oss over møtene med alle partnerne i Sponsornettverket, og de gode resultater laget får til på banen. Derfor ønsker vi naturligvis å fortsette det gode samarbeidet som sponsor, sier DFDS partneransvarlig, Jan Frimann og fortsetter: 

- 2020 ble et veldig annerledes år for DFDS, etter at Covid-19 ble et faktum i mars. Det har naturligvis vært utfordrende for oss, som for alle andre som har med gjester og passasjerer å gjøre, sier han.

DFDS seiler per i dag annenhver dag fra Oslo til København, via et mellomstopp i Frederikshavn på veien. Planen er å øke til daglige avganger igjen i 2021, når pandemien avtar.

- Antall passasjerer om bord har av naturlige årsaker sunket en del, og dette gir plass til i høy grad å ivareta sikkerheten for gjester og ansatte om bord. DFDS følger naturligvis myndighetenes henvisninger til enhver tid, og er nøye med å informere våre gjester, sier Frimann og legger til:

- Vi gleder oss veldig til at verden blir normal igjen, og hos oss i DFDS er vi sikre på, at 2021 blir året, som markerer avslutningen på pandemien. København gleder seg også til igjen å få besøk av nordmenn og DFDS ser frem til å by alle Vålerenga-supportere, ledelse og sponsorbedrifter velkommen tilbake ombord i 2021, avslutter Frimann.

Vålerenga Fotball Elite ser frem til samarbeidet, og verdsetter spesielt en partner som støtter klubb og lag, selv i en utfordrende periode.

Vålerenga har flere ganger arrangert møtebørs for partnere ombord hos DFDS, og det er noe salgssjef Glenn Jensen ser frem til å få oppleve sammen med nettverket igjen. 

- Først og fremst er vi veldig glade for at DFDS forlenger avtalen med oss. Vi har hatt et veldig godt samarbeid siden 2019, og vi skal jobbe hardt for å forsterke dette i årene som kommer også, sier han og legger til: 

- Når samfunnet tillater det igjen, gleder vi oss til å ta med oss partnerne på tur med DFDS til København, avslutter Jensen. 

Les mer om DFDS og deres tilbud her

Annonse fra Eliteserien: