- Det var et lett valg å ta

Cleanit forlenger avtalen og blir med ut 2022. Les mer her!

Annonse:

Da Intility Arena sto ferdig september 2017 var Cleanit på plass og sørga for skinnende rene lokaler til både spillere, ansatte og publikum. Det kommer de også til å være i kommende sesonger, med en ny og forlenget avtale. 

- Det var et lett valg å ta, dette med å fortsette det vi opplever som et meget godt samarbeid med Vålerenga. Det er et profesjonelt opplegg rundt det vi mener er fremtidens vei å gå - nemlig nettverksbygging, og vi vet at denne type arbeid tar tid, sier kontorsjef i Cleanit, Christina Bøttger og fortsetter: 

- De siste årene har vi sett stor fremgang i det arbeidet som har blitt lagt ned. Det å bygge gode relasjoner gir igjen en viktig verdi for vår bedrift, og det er et felles mål å skape langvarige relasjoner. Vi vet at for å få til dette må vi ha fokus på områder som tillit, ærlighet og gjensidig respekt. De varer og tjenester som blir levert må selvfølgelig stå til forventningene, men da hjelper det også å ha langsiktighet i det arbeidet som legges ned, sier hun. 

Stor kundekrets og lang erfaring

Cleanit ble etablert i 2000 og har i dag ca. 80 servicearbeidere tilgjengelig i systemet. De har oppdrag fra Drammen til Eidsvoll, Akershus, men allikevel er deres største nedslagsområde i Oslo & omegn.

Med trygghetsavtale, prisgaranti og rett driftsmodell forsikrer de kundene sine om at tjenestene de leverer holder rett kvalitet og har den rette prisen. 

Les mer om Cleanit her

Saken fortsetter under bildet. 

Christina Bøttger og salgssjef Glenn Jensen viser stolt frem drakta med nummer 22 på ryggen. Dette som et symbol på den nye avtalen ut 2022 (Foto: VIF Media)
Christina Bøttger og salgssjef Glenn Jensen viser stolt frem drakta med nummer 22 på ryggen. Dette som et symbol på den nye avtalen ut 2022 (Foto: VIF Media)

Kontinuitet er viktig

Vålerenga har mange trofaste partnere, og med en vanskelig tid for veldig mange er det svært tillitvekkende at Cleanit reforhandler og forlenger eksisterende avtaler på eget initiativ før tiden. 

- Cleanit har vært en stor og viktig samarbeidspartner for oss siden 2017. Til daglig har de alt av renhold på Intility Arena, og dette er en jobb de utfører på en formidabel måte, sier salgssjef Glenn Jensen og fortsetter: 

- På initiativ fra Cleanit selv ble dagens samarbeidsavtale ferdig forhandlet ett år før eksisterende avtale gikk ut. Cleanit er en bærekraftig og viktig samarbeidspartner for oss, og vi gleder oss til en ny god periode sammen med dem, avslutter en stolt Jensen. 

Takk for tilliten, Cleanit!

Annonse fra Eliteserien: