- Det kan bli mye Ooni-pizza på Valle fremover

Piacere Import inn som ny samarbeidspartner.

Annonse:

Vi har samarbeidspartnere innenfor mange ulike segmenter og nå er vi glade for å ha satt på plass en avtale innenfor et helt nytt segment - Pizzaovner til privat bruk.

- Ooni pizzaovner er Norges beste pizzaovner og vinner alle tester. Vi kan selv gå god for et perfekt resultat av stekt pizza ved bruk av Ooni pizzaovner. Produktet er genialt; Det tar meget kort tid å steke pizzaen, det er enkelt og pizzaovnene har et fint design, sier salgssjef i Vålerenga Fotball Elite, Glenn Jensen og legger til:     

- Ooni Pizzaovner har allerede et tett samarbeid med Vålerenga Fotball Damer og det er gledelig at de også ønsket et samarbeid med oss i Vålerenga Fotball Elite, avslutter Jensen  

Vi ser en stor nytteverdi av å være med i et nettverk med andre partnere og har allerede inngått samarbeid med flere av dem

— Per Amundsen, daglig leder Piacere Import

I over 30 år har daglig leder i Piacere Import, Per Neraas-Andersen, fulgt Vålerenga og vært med på opp- og nedturer i inn- og utland med klubben.

- Som vanlig er håpet at "i år…… i år skal sjuendeplassen byttes ut med medalje!", selv om det har vært en trå start på sesongen, sier Neraas-Andersen. 

Derfor ble det også naturlig å gå inn som samarbeidspartner i Vålerenga Fotball Elite. 

- Vålerenga er en sterk merkevare og står for gode og solide verdier både på og utenfor banen. Det skjer alltid mye rundt klubben. Vi ser stor nytteverdi av å være med i et nettverk med andre partnere og har allerede inngått samarbeid med flere av dem, sier Neraas-Andersen.

- I tillegg til det fantastiske damelaget, og nå herrene har vi også vært sammen med Gatelaget og Vålerenga Samfunn. Vi serverte nystekt Oonipizza til VIF og LSKs gatelag etter en kamp på Valle i fjor. Det var stor suksess, og Vålerenga Samfunn fikk en pizzaovn til eget bruk senere. 

- Det kan bli mye Oonipizza på Valle framover, avslutter Neraas-Andersen.

98018247_558118951775271_8877329760221396992_n.jpg

Piacere Imports unike historie

Det hele startet sommeren 2018 da Per kjøpte en helt ukjent, liten pizzaovn med navnet Ooni til terrassen. Den skulle fyres med pellets og så hverken pen eller effektiv ut, men den imponerte stort allerede ved første gangs bruk.

På den tiden var det ingen god distribusjon av Ooni i Norge og Per kontaktet hovedkontoret i Skottland for å høre om muligheten til å satse i Norge. De var positive, og arbeidet kunne settes i gang.

Sammen med daværende kollega, Anders Olafsen, dannet han et AS, overbeviste banken om et lån og kjøpte inn sine første 100 pizzaovner like før jul i 2018. En garasje full av pizzaovner og noen hundre tusen i lån…. da var det bare brette opp ermene og begynne å selge.

Salg til venner og kjente, via egen nettbutikk og på messer dannet grunnlaget for videre suksess, og Oonis hovedkontor var fornøyde.

Høsten 2019 signerte de agenturavtalen for Norge, og kunne da starte forhandlinger med større kjeder og frittstående butikker. Siden har store kunder som Power, Maxbo, Obs, Varmefag etc. solgt Ooni Pizzaovner til mange tusen pizzaelskende nordmenn.

Utviklingen til Piacere Import har kun gått én vei og omsetningen har økt fra 0,9 mill. i 2019 til 44 mill. i 2021. I 2022 regner Anders og Per med å omsette for 65-70 mill.

Følg Piacere og Ooni på sosiale medier via «Ekte pizza hjemme».

 

Annonse fra Eliteserien: