- Det er bare ett lag i by´n

Transportfirmaet Aarum Transport er ny partner i Vålerenga-poolen.

Annonse:

Dialogen mellom partene ble opprettet allerede i 2019, da Aarum Transport bidro på våre arrangementer. Nå har samarbeidet blitt tatt et steg videre og det lokale transportfirmaet er ny partner i nettverkspoolen. 

- Vi er veldig glade for å bli en del av Vålerengas nettverk og det er moro for oss å kunne sponse byens lag, sier daglig leder Kenneth Aarum Mostrøm og fortsetter: 

- Jeg er veldig fornøyd med den utviklingen som skjer, og klubbens satsing på unge lokale spillere. Jeg er oppvokst på Ulven, og er ordentlig Vålerenga-gutt. For oss er det bare ett lag i by´n, smiler han. 

Salgssjef i Vålerenga, Mehran Amundsen-Ansari er glad for å få Aarum inn i nettverkspoolen, og ser frem til et godt samarbeid. 

- Aarum Transport hjalp oss med tjenester i forbindelse med våre arrangementer i 2019, og gjennom dialog med Publikum-/eventsjef Morten Nydal kom vi i havn med avtalen som i første omgang strekker ut 2021, sier han og legger til: 

- Vi vet det er tøffe tider for de fleste bransjer, men vi både håper og tror at dette vil bli et fruktbart samarbeid for begge parter. Vi er veldig glade for å ha dem med på laget, avslutter Amundsen-Ansari. 

Har du behov for transport, kontakt Aarum Transport i dag

Om Aarum Transport

  • Aarum Transport er en transportbedrift lokalisert i Oslo, med én avdeling i Bergen.

  • De har en samlet erfaring innen transport på nærmere 116 år i administrasjonsfløyen og i generasjoner.

  • Aarum Transport er tilgjengelige for deg 24 timer i døgnet 365 dager i året.

  • Aarum Transport har som mål, og skal alltid ha som mål, og være en mellomstor bedrift med fokus på kundevennlighet.

Annonse fra Eliteserien: