COOP forlenger avtalen

Vålerengas draktpartner er med videre.

Annonse:

Torsdag formiddag satte Vålerenga og COOP pennen til papiret og sørga for at samarbeidet forlenges i enda ett år. Klubbens draktpartner blir med videre, og skal pryde skuldrene også neste sesong. 

- Dette er et svært viktig og tydelig signal. Vi er utrolig glade for at en så viktig og stor partner ser verdien i samarbeidet med oss, og med det ønsker å fortsette også neste år, sier Vålerengas kommersielle leder, Andreas Aalbu. 

Markeds- og analysesjef i Coop ØST, Alexander Gustavsen gleder seg over at avtalen nå er signert, og sier at helheten med både dame- og herrelaget var viktig for dem. 

- Vi ser frem til nok et år som en av Vålerengas hovedpartnere. Dette er et sterkt samarbeid som har gått over flere år allerede, og vi syns det var riktig og viktig å fortsette også ut 2024, sier han og legger til:

- I tillegg til avtalen med herrelaget er vi også inne på sponsorsiden hos Vålerenga damer. Denne forlengelsen bekrefter ønsket vårt om å være en del av hele Vålerenga-familien, avslutter han. 

Vi takker COOP for tilliten og gleder oss til fortsettelsen! 

Annonse fra Obos-ligaen: