Cenera ny samarbeidspartner i Vålerenga

Vi er glade over å presentere Cenera som ny samarbeidspartner.

Annonse:

Cenera leverer gode digitale løsninger på mange idrettsarenaer allerede og vi er glade for at vi også nå får tatt del i dette.

Cenera er bl.a. totalleverandør av digital signage produkter som kommuniserer direkte med ønskede målgrupper gjennom oppdatert informasjon. Digital signage er løsninger som tilpasses alle typer skjermer og som effektivt kan vise dynamisk innhold fra hvilken som helst kilde. De tar tak i datafangst og viser det på informasjonsskjermer med rett profil – i sanntid.   

Cenera hjelper sine kunder med å skreddersy løsninger, budskap og opprettholde dynamisk informasjon kontinuerlig på skjermer – rettet mot kundegrupper eller til ansatte i din bedrift. 

Vårt felles mål er å gi alle en bedre publikumsopplevelse gjennom digitale skjermer og her er mulighetsbilde stort. Vi ønsker Cenera hjertelig velkommen som samarbeidspartner.

— Glenn Jensen, salgssjef VIF
- Vi har i lang tid jobbet med å skape en bedre publikumopplevelse gjennom våre digitale plattformer som storskjerm, LED reklame og tv skjermer. Gjennom et samarbeid med Cenera har vi nå nye muligheter som kan skreddersys digitalt gjennom ovennevnte plattformer. Vi ser frem til et tett samarbeid med Cenera og vi gleder oss over å ha knyttet til oss en samarbeidspartner med et bredt kompetansefelt innenfor våre digitale flater på kampdag, sier salgssjef Glenn Jensen.  

- Vi gleder oss til å bli kjent med et topp nettverk. Samtidig skal vi samarbeide tett med en ledende klubb i Norge for å utvikle teknologi på arena og øke publikumsopplevelsen, sier daglig leder i Cenera, Geir Engh.

Annonse fra Obos-ligaen: