Bryn og Brynseng Trafikkskole forlenger

En av kontinuitetsbærerne i nettverket blir med videre.

Annonse:

I en tid der klubben sliter sportslig var det aldri noen tvil om at Bryn og Brynseng Trafikkskole skulle forlenge avtalen med Vålerenga. Trafikkskolen som har lært svært mange Vålerenga-spillere å kjøre bil de siste årene, skal selvfølgelig også fortsette å gjøre det i tiden som kommer. 

- Vi har et stort hjerte for Vålerenga og ligger i tillegg midt i Vålerenga-land. Det er mange av våre ansatte som er veldig interessert i både fotball og klubben, sier daglig leder Harald Tønsberg Nilsen og legger til: 

- Bryn og Brynseng Trafikkskole har vært partner i Vålerenga siden 2017. Vi har hele tiden hatt en tro på at kontinuitet og hard jobbing skal bidra til å få klubben tilbake til toppen av norsk fotball. Som en lokal bedrift med sterk tilknytning til Vålerenga, ønsker vi fortsatt å være en del av dette spennende prosjektet. 

Se video fra da Seedy Jatta og Jacob Dicko Eng spilte inn video sammen med Bryn og Brynseng Trafikkskole i fjor: 

Vålerengas kommersielle leder, Andreas Aalbu er imponert over engasjementet klubbens samarbeidspartnerne har vist og viser i en krevende tid. 

- Det er gledelig å se at Bryn og Brynseng Trafikkskole blir med videre, til tross for en uavklart sportslig situasjon. At Vålerenga Fotball Elite har så mange lojale partnere vitner om at det har blitt jobbet godt her over tid - samtidig som vi legger press på oss selv og har som mål å ta ytterligere steg i årene som kommer, sier Aalbu og legger til: 

- Det er flere andre partnere som også har bekreftet at de blir med videre, og dette blir presentert i ukene som kommer. 

Skal du ta lappen i nærmeste fremtid? Book hos Bryn og Brynseng!

Annonse fra Eliteserien: