Adseo er ny sponsor i Vålerenga!

Det kreative 360 digitale markedsføringsbyrået har signert en avtale ut 2024.

Annonse:

Adseo er i utgangspunktet et digitalt markedsføringsbyrå, med den kompetansen og erfaringen som skal til for å oppnå maksimal uttelling på markedsføringsaktivitetene.

Når de har føyd til 360, betyr det at de er rigga for å kunne påta seg praktisk talt enhver oppgave innen kommunikasjon og synliggjøring. Fra nettsideutvikling, søkemotoroptimalisering, Google Ads, Facebook Ads og konverteringssporing – til merkevarebygging på bred basis. 

Vi jobber ikke med hvem som helst!

Per i dag har Adseo 18 ”spillere” i troppen. Og i all ubeskjedenhet:

- Vi har topp folk i alle posisjoner. Spisskompetanse er like viktig i vår bransje som det er i fotballen. Akkurat som kultur og samhandling er det. Når vi nå har valgt å skrive kontrakt med Enga, er det fordi vi har tro på prosjektet. Og tro på at klubben om ikke altfor lenge vil befinne seg blant de aller beste i norsk fotball. Den reisen skal vi være med på, sier CEO, Morten Rydningen. 

Synlighet og nettverk

Salgs- og markedssjef i Vålerenga Fotball Elite, Mehran Amundsen-Ansari gleder seg til å komme i gang med samarbeidet. 

- Morten og gjengen i Adseo har fått til utrolig mye spennende på kort tid, og vi  ser frem til å få dem inn i nettverket vårt. Logoen deres hadde premiere på LED-skjermene under kampen mot Haugesund i helgen, og i tillegg til synlighet vil de også være en viktig del av partnerpoolen, sier han. 

Gå inn på adseo.no, så vil du finne ut hva de kan gjøre for deg og din bedrift. Og hva de mener når de sier at de skal skape digital lykke. 

Velkommen til Vålerenga-familien, Adseo! 

Annonse fra Obos-ligaen: