OBOS blir en av Vålerengas største partnere

Vi kickstarter 2021 med en av klubbens største signeringer.

Annonse:

På årets åttende dag kan Vålerenga stolt presentere en ny stor samarbeidsavtale med OBOS. Nordens største boligbygger har vært hovedpartner av Engaland siden 2018, og nå både utvider og forlenger de avtalen med klubben. Det gleder salgssjef Mehran Amundsen-Ansari. 

- Det at en så stor aktør som OBOS ønsker å identifisere seg med klubben vår, er en bekreftelse på at vi er på rett vei også utenfor banen. Avtalen gjelder ut 2023-sesongen og gjør at OBOS blir en av klubbens største partnere, sier han og fortsetter: 

- I flere år har vi skapt gode fotballopplevelser for tusenvis av barn og unge i Oslo og omegn med Engaland, og nå skal vi også få med de voksne på kamp gjennom dette samarbeidet. Er du OBOS-medlem får du nemlig 25% rabatt på kampbilletten på familie-tribunen kommende sesong, forteller Amundsen-Ansari. 

To sterke merkevarer

Da Vålerenga og OBOS gikk sammen i 2018 var et av de viktigste målene å skape liv mellom husene. Det klarte man gjennom nevnte Engaland, og nå skal samarbeidet utvides ytterligere. Det gleder kommunikasjonsdirektør i OBOS, Åge Pettersen. 

- OBOS og Vålerenga passer utrolig godt sammen. Det er to nasjonale merkevarer som de fleste i landet kjenner til, og ikke minst to stolte Oslo-tradisjoner som nå skal samarbeidet godt i flere år fremover. Dette blir gøy, sier en entusiastisk kommunikasjonsdirektør.  

Saken fortsetter under bildet. 

Sammen for Oslo-fotballen foran Østblokka! Fra venstre: Jens August Dalsegg, Åge Pettersen og Mehran Amundsen-Ansari (Foto: VIF Media)
Sammen for Oslo-fotballen foran Østblokka! Fra venstre: Jens August Dalsegg, Åge Pettersen og Mehran Amundsen-Ansari (Foto: VIF Media)

I tillegg til å skrive en ny kommersiell avtale med Vålerenga Fotball Elite, er også OBOS inne som partner på kvinne- og breddesiden. Det gjør oss enda mer slagkraftig! 

- Når Vålerenga går sammen hånd i hånd, skaper vi større kraft. Det har vi også fått vist med sportslig suksess på banen i 2020, sier markedsansvarlig i Vålerenga Fotball, Jens August Dalsegg og får støtte fra Mehran. 

- Samarbeidet mellom dame- og herrelaget er viktig for klubben, og gjør oss både mer slagkraftig og samtidig attraktive på sponsormarkedet. Begge lagene skal ut i Europa og nå med OBOS på drakta, sier han. 

Mer synlighet

OBOS fortsetter som hovedpartner for Engaland, men blir nå også enda mer synlig i hverdagen. Dette er første gangen OBOS er inne som kommersiell aktør i Vålerenga Fotball Elite, og logoen får plass på både treningsklær og drakt.  

- Det er ingen dramatikk bak at vi ikke har vært en kommersiell partner tidligere, men nå klaffet alt og vi gleder oss veldig til å sette i gang med planleggingen av aktiviteter som vil komme medlemmer og supportere til gode, avslutter Pettersen, som også kan informere om at OBOS flytter inn i nye lokaler på Ulven - et steinkast fra Intility Arena. 

Les mer om saken i Avisa Oslo

Med OBOS i ryggen

Annonse fra Eliteserien: