R Utemiljø

Vi er en veletablert bedrift med syv ansatte, som til sammen har over 25 års fartstid i bransjen, vi utfører alt du måtte ønske innen oppgradering av utemiljø.

Om R Utemiljø

Vi driver hovedsakelig med utforming av utearealer og utfører alt innen park- og hagearbeid. Oppdrag som vi typisk utfører er steinlegging, planting, gjerde- og murarbeid. Vår forretningsidé er at vi skal være en totalleverandør innen utomhus-arbeid og at vi er den foretrukne samarbeidspartner for våre kunder. Vi besitter all nødvendig faglig kompetanse og praktisk erfaring for å kunne stelle ditt grøntanlegg på en profesjonell måte. Vi setter kvalitet, redelighet og kommunikasjon høyt, og har etter lang erfaring innarbeidet gode rutiner.

Du som kunde er vår beste referanse. Derfor ønsker vi å gi deg god service med personlig oppfølging og et kvalitetsprodukt du blir fornøyd med. En hage forfaller raskt dersom man ikke sørger for riktig stell av denne. Det skal gjødsles, kalkes, klippes og beskjæres for at investeringen i området skal holde seg. La oss utføre arbeidet på en fagmessig måte, slik at din investering gir uttelling i mange år.

FAKTA

  • Partner siden: 2022

  • Partnernivå: Sølvpartner

  • Bransje: Hage og utemiljø

  • Antall ansatte: 7

  • Webadresse: https://rutemiljo.no/