Skal du til Åråsen på onsdag? Se her!

Onsdag 25. mai klokken 20.00 er det duka for årets første rivaloppgjør når Lillestrøm er verter på Åråsen stadion.

Annonse:

Som vanlig har klubbene benyttet tidligere erfaringer i planleggingen mot årets oppgjør. Det vil være relativt høy sikkerhetsprofil på kampen, men politiet på Romerike og LSK legger opp til god stemning i trygge omgivelser.

I all hovedsak blir det opp til hver enkelt å etterlate et stolt inntrykk og bidra med å støtte gutta våre til seier på Åråsen. 

Her følger praktisk informasjon til deg som skal se kampen på Åråsen:

BILLETTER

Vi har fått tildelt 1800 billetter på bortetribunen, og disse selges via denne billettlinken. Bruk promokode bortebillett når du kjøper. 

Det oppfordres sterkt til tidlig forhåndskjøp av billetter. Eventuelle restbilletter selges på ticketco.no – det er ikke billettsalg på stadion.

KJØP HER

SEGREGERING

Det vil være segregering utenfor stadion, både før, under og etter kamp. Det legges opp til at supportere fra begge lag i minst mulig grad skal krysses på de viktigste innfartsårene til Åråsen.

Politiet har av preventive hensyn lagt ned et forbud mot at all organisert supporter transport skal via Lillestrøm sentrum, og Storgata vil være stengt. Eventuelle hindringer og omveier er etablert for din egen sikkerhet, så vi oppfordrer til å ta det med godt humør og beregne ekstra god tid.

Vi regner med et stappfullt bortefelt på Åråsen, så vær tidlig ute med kjøp av billett (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)
Vi regner med et stappfullt bortefelt på Åråsen, så vær tidlig ute med kjøp av billett (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

VISITASJON / SIKKERHET

Vanlig visitasjon i innslipp. Det vil være gjerder og sluse inn mot innslippet på samme måte som i fjor.  Vær forberedt og bidra til flyt og gå inn på tribunen så snart du er innenfor billettkontroll. Overstadig berusede personer vil bortvises.

Dersom man blir tatt med ulovlige gjenstander som f.eks pyro eller Balaklava (maskering) medfører dette direkte bortvisning og anmeldelse av politiet. 

INNGANGER

Vålerengasupportere har inngang 1 og 2, og det vil ikke være andre som slippes inn fra disse inngangene. Portene åpner 1,5 time før kampstart. 

For å unngå køer kommer vi med en sterk oppfordring om å ikke møte opp i siste liten. Vi kan ikke garantere at tilskuere som møter senere enn 30-40 minutter før avspark rekker å komme inn til kampstart. 

I tillegg oppfordrer vi alle til å ta hensyn til sine med-supportere, og respektere røykeforbudet på tribunen. Det er trangt om plassen på Åråsen! Det vil bli satt opp røykesluse i pausen på vanlig sted.

BUSSER / LOGISTIKK

Det er tilnærmet ingen parkering for privatbiler på og ved Åråsen, så det oppfordres sterkt til å reise med buss. Ønsker du å melde deg på en av Vålerenga-familiens busser, finner du alt av informasjon her

Busser anbefales å reise fra Oslo senest klokken 17.30, da onsdag 25. mai er en inneklemt dag. 

Storgata er stengt og politiet har lagt ned forbud mot kjøring gjennom Lillestrøm sentrum. Alle busser skal kjøre via Skedsmovollen og Leirsund. Kjør deretter Rolv Olsens vei hele veien til rundkjøringen ved stadion. Bussene kjører så videre og laster av rett foran inngangen.

Politi og vektere vil bistå med organisere mottak og avlasting slik at alle kommer inn i tide. Vi anmoder om at man forlater bussen raskt og beveger seg inn på stadion slikt at ventende busser også slipper til. Etter avlasting vil bussene bli sendt for parkering i Rolv Olsens vei. Det vil være vakthold ved bussene.

Vålerenga stiller med egne vakter og publikum kan huke tak i SLO eller KST under arrangementet om man har spørsmål eller trenger bistand med noe. 

Storming

Det vil bli slått hardt ned på storming av banen/indre bane. Forsøk på dette vil medføre direkte bortvisning og anmeldelse. Grunnet dårlig erfaringer med dette, vil det nå være ekstra tiltak for å unngå storming og sanksjonsreglementet vil bli benyttet. Vi ber alle våre supportere/sympatisører om å følge dette. 

Med alt dette sagt: Denne, og kampene mot LSK på Intility Arena, er landets kuleste fotballderbyer. La oss skape en fantastisk ramme og ta de tre poenga med hjem til hovedstaden. 

KJØP BILLETT TIL KAMPEN PÅ ÅRÅSEN HER - Bruk promokode bortebillett

Foto: Morten M. Larød/Sportfoto

Annonse fra Eliteserien: