Perfekt for barnefamilier!

Annonse:

Ordet Fanzone kjenner mange kanskje til allerede fra store kamper og mesterskap i utlandet.

Det er i korte trekk å gjøre kampdagsopplevelsen større for publikum.

For Vålerengas del utenfor Intility Arena betyr dette et område på hele 4.500 m², landets største, hvor du får ballbinge, morsomme og gratisaktiviteter fra Vålerengas samarbeidspartnere, salg av supporterutstyr og Vålerenga-relatert musikk.

Det hele pakkes inn med en tydelig Vålerenga-profil så du aldri skal være i tvil om hvem som spiller! 

– Vi har fått mange tilbakemeldinger på at det skjer for lite utenfor stadion på kampdagene, og dette gjør vi nå noe med, sier Morten Nydal, leder for publikum og event i Vålerenga.

Egen ballbinge

Midt i hjertet av Fanzone finner man OBS Bygg minicup hvor tre inviterte lag spiller fotball. 

– Partnerne som får en plass i Fanzone-området skal ha aktiviteter som engasjerer, men fremfor alt er det viktig med en ballbinge hvor vi vil invitere barnelag fra både Vålerenga og Stor-Oslo for øvrig til å spile fotball som et godt vorspiel til eliteseriekampene inne på matta. Det betyr at Fanzone først og fremst blir en boltreplass for våre yngste supportere og deres familier, men vi tror alle vil like dette konseptet. 

Også for voksne

På samme plass finner man både Sjappa og Klanens nye pub og spiseri, ØST. Der kan de voksne få leskende drikke og nydelig comfort food, mens dem lader opp til kamp. Områdene er adskilt sånn at både barna og de voksne ikke plages av hverandre. 

Vil du hjelpe oss?

Har du lyst å hjelpe Vålerenga med dette? Vi trenger frivillige til å rigge opp og ned, noe som vil være veldig enkelt. I tillegg trenger vi noen smilende verter som skal ønske publikum velkommen og hjelpe de med eventuelle spørsmål de måtte ha.

Høres dette ut som noe for deg?

Send en e-post til [email protected] og skriv litt om deg selv og hva du eventuelt har lyst å hjelpe til med.

Annonse fra Eliteserien: