Leder gruppa etter første serierunde

Vålerenga tok 10 av 12 poeng i tirsdagens serieåpning i eSerien.

Annonse:

Magnus "Hyper" Kristiansen og Arkan "Arko" Resul er forhåndsfavoritter til å ta hjem gullet for Vålerenga i historiens første sesong av eSerien, og tirsdag kveld var det seriestart for gutta i Nydalen.

På forhånd var det ventet at Vålerenga ville seile opp i ledelse, og selv om tabellen til slutt ga spådommene rett fikk gutta våre en tøff start på dagen.

Arkan "Arko" Resul gikk seirende ut av den første kampen mot Strømsgodset med sifrene 3-1. Grunnet tekniske problemer måtte returkampen spilles på nytt uten kamera til stede, og selv om oppgjøret endte med 1-0-tap, var det Vålerenga som tok alle tre poengene på bedre målforskjell enn laget fra Drammen.

Tabelltopp

I Magnus "Hyper" Kristiansens første kamp endte det målløst både hjemme og borte mot Nest-Sotra, men da Vålerenga møtte Sandnes Ulf ble det total overkjøring og 11-0-seier over to kamper.

Både mot Sandnes Ulf og Stabæk spilte "Hyper" og "Arko" hver sin kamp, og oppgjørene mot naboene fra vest endte med 3-1 og 4-0-seier, og ga gutta ledelsen i gruppe C etter første serierunde.

Saken fortsetter under bildet.

Neste runde

Vålerengas neste kamper spilles tirsdag 30. april fra klokka 18.35. Alle oppgjørene kan du se direkte på dplay.no eller på Eurosport Norge, og gikk du glipp av serieåpninga ligger alle kampene tilgjengelig her.

Vi gratulerer FIFA-gutta våre med en solid sesongstart!

*

Annonse fra Eliteserien: