Salkart og mer om tribunene

Her er salkartet og en oversikt over de ulike tribunesegmentene på Intility Arena.

Annonse:

Dette er Supportertribunen:

Dette er en tribune for stående, syngende supportere. Det er ikke lov med effekter fra motstanderlaget på denne tribunen. Plassene er unummererte

Her er det rail seats, såkalt safe standing, som betyr at setet er låst i stående stilling. Det betyr at man ikke kan sette seg ned på setet underveis. Det er bølgebrytere foran hver rad. 

Sesesongkortsalget på Supportertribunen er delt inn i fire kategorier:

Over 25 år: 2.350 kroner.

Over 25 år og medlem i Vålerenga Fotball Elite eller Klanen: 2.100 kroner.

Under 25 år/student: 1.850 kroner.

Under 25 år/student og medlem 1.600 kroner.

kjøp sesongkort-knapp

Dette er Vålerengatribunen:

Dette er en tribune kun for Vålerenga-supportere og effekter fra motstanderlaget er ikke tillatt.

Sesongkortsalget på denne tribunen er delt inn i tre segmenter: Patriot, Familie og Miniklanen. Dette er beskrivelsen av hver av disse segmentene:

Patriot

Langsidens beste plasser for voksne, engasjerte supportere som ønsker å bidra til stemning på stadion. Det er aksept for å reise seg og synge sin mening. Alle plassene er nummererte.

Dersom man er flere som ønsker å ha plasser sammen må disse bestilles samtidig.

Sesongkortprisene er delt inn på følgende måte: Voksen (18+), voksen medlem (i Vålerenga Fotball Elite, Vålerenga Fotball og/eller Klanen), honnør, honnør medlem, student, student medlem, barn (under 18 år) og barn medlem. 

Familie

Prisgunstig familieseksjon for hele Vålerenga-familien. Plassene er nummererte. Dette er feltet for deg som vil ta del i atmosfæren på stadion i et familievennlig miljø.

Vi er glade for å kunne tilby Eliteseriens billigste sesongkort for barn og ungdom under 18 år (kun 500 kroner) på dette feltet!

Miniklanen

Som tidligere er Miniklanen for barn mellom 6 og 13 år, og plasseringen er et avgrenset område helt på siden av Vålerengatribunen nederst på felt 308 kun for barn. De blir passet godt på av voksne verter. Sesongkortet på denne tribunen er som barn ellers på familiefeltet: 500 kroner. Plassene er unummererte.

Medlemskap i Miniklanen kommer i tillegg, og er lik medlemsprisen i store-Klanen som er 250 kroner. I medlemskapet får man klær, invitasjon på sosiale aktiviteter, egne bortereiser, samt mye annen moro!

Enkeltprisen per kamp er 100 kroner, og man får teste ut feltet én gang gratis før man eventuelt må bli medlem av Miniklanen. 

kjøp sesongkort-knapp

Dette er Intility-tribunen (hovedtribunen):

Dette er den perfekte tribune for det voksne publikum som vil nyte kampen og stemningen. Tribunen er på samme side som spillerslusa og spillerbenkene, og er en såkalt nøytral tribune hvor det er tillatt med effekter fra begge lag. Her er det kun faste plasser. Denne tribunen er delt inn i to segmenter.

Leikegrinda

Samme konsept som Premium var tidligere. Plassene er på felt 106 på langsida og gir deg adgang til en eksklusiv lounge hvor det er utvidet mat- og drikkeservering (inkludert voksendrikke). Her vil flere Vålerenga-legender kose seg både før og under kampene! Plassene er nummererte. 

Hovedtribunen

Dette er en klassisk sittetribune for voksne supportere. Dette er den perfekte tribunen for de som ønsker å oppleve kampen fra langsida i ro og mak. Plassene er nummererte.

kjøp sesongkort-knapp
Annonse fra Eliteserien: