Your coffee, your moment!

Chaqwa og Vålerenga har inngått en langsiktig samarbeidsavtale.

CHAQWA er en totalleverandør av kaffeløsninger for restaurant, café og kontor, og brenner for god kaffe. De er en del av Coca-cola European Partners Norge, som allerede er inne som partner i Vålerenga, og nå utvider de samarbeidet ytterligere. 

- Vi har hele tiden hatt som ambisjon å levere både varme og kalde drikker til Vålerengas ansatte, spillere og supportere, og når muligheten nå dukka opp er vi veldig glade for at avtalen er på plass, sier Sponsorsjef i Coca-Cola European Partners, Jonas Olsson og legger til: 

- Vi er stolte av å være en del av klubben og det samfunnsansvaret de tar. Det er helt i tråd med våre verdier, avslutter Olsson. 

Saken fortsetter under bildet. 

Coca-Cola kom inn som partner i Vålerenga før 2017-sesongen, og salgssjef Glenn Jensen er svært fornøyd med at selskapet nå utvider samarbeidet med kaffeleverandøren Chaqwa. 

- Vi er veldig stolte over å ha fått på plass denne avtalen, og kan kjenne lukta av nydelig, nytrakta kaffe allerede. Vi ønsker å levere de beste produktene til våre supportere, partnere, spillere og ansatte, og da passer Chaqwa perfekt inn, sier Jensen og legger til: 

- Jonas og gjengen i Coca-Cola European Partners har allerede vært sentral i vår partnerpool en god stund, og vi gleder oss til et fortsatt solid samarbeid de neste to årene, avslutter Jensen. 

Om Chaqwa

  • CHAQWA leverer kaffe av høy kvalitet og er tilpasset lokale smakspreferanser. Med markedsledende kaffemaskiner, kundeservice og support sikrer de at du kan nyte fantastisk smak i hver eneste kopp. Kvaliteten på bønnene er viktig, og de plukkes fra land over hele verden - slik at kunden skal få den gode kaffeopplevelsen.

  • De tilbyr nøye utvalgte kaffeblandinger av 100% Arabica bønner, gode serviceavtaler og kaffemaskiner av høy kvalitet. Navnet CHAQWA kommer fra det kinesiske ordet for te “cha” og “quawah” ( eller kahwa), det arabiske ordet for kaffe.

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: