Takk til samarbeidspartnerne for årets 11 Engaland

Årets siste Engaland gikk av stabelen på Intility Arena tirsdag kveld. Tusen takk til alle dere partnere som har vært med på de fantastiske arrangementene.

11 magiske fotballkvelder rundt omkring i Stor-Oslo er gjennomført, og tirsdag kveld ble årets siste Engaland arrangert på Intility Arena.

Denne kvelden hadde igjen flere hundre unge og håpefulle tatt turen, og både trening med heltene fra A-laget og omvisning på stadion sto på menyen. Det var de lokale klubbene i omgivelsene rundt vår egen lekegrind som var på besøk hos oss. Lille Tøyen, Sterling, Tøyen SK og Teisen IF er breddeklubber i vår aller nærmeste krets, og vi er stolte av arbeidet de gjør i klubbene sine.

Ronny Deila er stolt over det klubben gjør og her er det han sa under årets siste Engaland-kveld


England hadde ikke vært mulig å gjennomføre uten et tett samarbeid med våre partnere, og vi vil gi en spesiell takk til dere som har vært med ut på veien.

DNB, Unibuss og Bertel O. Steen har bidratt på alle arrangementene, men også Hurtigruta Carglass, Umbro og Rema 1000 har vært med oss gjennom året. Vi håper og tror dere har fått masse utbytte av disse eventene. Tusen takk til dere alle!

I løpet av året har vi hatt gleden av å besøke Ski, Haugerud, KFUM, Nordstrand, Reinsvoll, Årvoll, Nesøya, Abildsø og HSV, og det har vært fantastisk å se engasjementet i klubbene rundt omkring. Fra sentralt hold i Norsk Toppfotball og i andre norske toppklubber har Engaland vakt stor oppmerksomhet, og vi er stolte over at vi er en foregangsklubb når det kommer til aktiviteter i våre omgivelser. 

Totalt har 8000 barn deltatt på Engaland - arrangementene. Fra hvert arrangement har vi streamet Drømmekampen, og 54 800 har sett livesendingene våre på Facebook

I tillegg til dette har 1600 barn fått besøk av våre spillere på fotballskoler over hele byen, og 1000 barn har spilt 3 v 3- fotball i Fanzone på hjemmekampene våre. 

Engaland fortsetter i 2019, og med erfaringene vi har gjort oss fra denne sesongen er ambisjonen å gjøre det enda bedre i den kommende sesongen. Vi håper våre partnere har lyst til å fortsette denne reisen sammen med oss. Har dere spørsmål vedrørende dette, ta kontakt med Engaland-ansvarlig Morten Nydal eller kommersiell leder Espen Østerhaug. 

Vålerenga ønsker å takke alle partnere for samarbeidet rundt arrangementene og vi gleder oss til en ny sesong med Engaland i 2019. Da skal vi fortsette å lage mange tusen gode fotballopplevelser!

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: