Takk for bidraget!

Vålerenga Fotball Elites partnernettverk bidro til Kirkens Bymisjon.

Hvert år bidrar Vålerenga gjennom vår samfunnsavdeling til NRKs TV-aksjon. Dette er verdens største dugnad og vi er stolte over å være en del av den.

I år går pengene til Kirkens Bymisjon, som jobber for et varmere og mer inkluderende Norge.

Tv-aksjonen går av stabelen på søndag, men allerede i går startet den opp med nærlingslivsdugnaden på Oslo Børs. Der satt Vålerenga blant en rekke samfunnsinstitusjoner og bedrifter for å prøve å samle inn penger til det gode arbeidet som Kirkens Bymisjon gjør for mennesker, som av ulike grunner faller utenfor samfunnet vårt.

Ny rekord

Jeg kan med glede si at vårt partnernettverk donerte 42.800 kroner til aksjonen og med det bidro til å knuse den samlede rekorden fra fjorårets næringslivsdugnad. Den lød på 610.000 kroner, mens det nye tallet nå lyder på fantastiske 2.6 millioner kroner.

Vi fikk dessverre ikke tak i dere alle i går, så dersom dere skulle ha ønske om å bidra kan dere sende mail eller ringe Freddy ([email protected] / 95 11 11 11) fram til søndag. Eller aller enklest gjøre det på www.blimed.no.

Da skal det også sies at en del av dere som vi ringte i går allerede bidrar til aksjonen på andre områder, slik at det reelle tallet på Vålerengas partnernettverks bidrag egentlig er mye høyere.

På søndag vil ordføreren og bøssebærere være til stede på kampen på Intility Arena, så:

På vegne av TV-aksjonen og Kirkens Bymisjon - tusen takk for deres bidrag!


Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: