Ny gullavtale med Scandic Helsfyr

Hotellet fortsetter satsingen og går inn i sitt fjerde år som partner i Vålerenga.


Vålerenga har i dag skrevet en ny gullavtale med Scandic Helsfyr. Hotellet ligger kun et steinkast unna Intility Arena og er verter på alle våre nettverksmøter. 

Hotelldirekør Trond Erik Solstad-Nilsen gleder seg over at en ny avtale er på plass, og ser frem til å jobbe med de andre nye aktørene som har kommet inn i nettverket til Vålerenga. 

- Først og fremst er det viktig for oss å være synlig i området hvor den nye stadion ligger, og ha et godt kommersielt samarbeid med alle bedriftene i nærmiljøet, sier han og fortsetter: 

Annonse:

- Nå er i tillegg partnerpoolen til Vålerenga utvida med flere store og viktig aktører som ligger andre steder i Oslo, og det er noe vi ønsker å ta del i. 

Salgssjef i Vålerenga Fotball Elite, Glenn Jensen er glad for at Scandic Helsfyr blir med videre og skryter av samarbeidet med hotellet. 

- Første torsdag hver måned tar vi med oss partnerpoolen til Scandic Helsfyr for å ha nettverksmøter. Der får vi servert nydelig frokost og glimrende lokaler til å huse partnerne våre, og det sier seg selv at hotellet er en svært sentral aktør for oss, sier Jensen og legger til:

- De har vært partner i Vålerenga siden 2016, og det er veldig gledelig at de ønsker å fortsette samarbeidet også det kommende året. Vi ser alltid frem til å invitere både partnere, gjester og bortelag til hotellet, avslutter han. 

Se intervju med hotelldirektør Solstad-Nilsen øverst i saken. 

Annonse fra Eliteserien: