Grata Personal, velkommen til oss!

Bemanning- og rekrutteringsselskapet skal pryde guttas shortser i årene som kommer.

Annonse:

Vålerenga har i dag gleden av å presentere en ny hovedpartner. Grata Personal har signert en langvarig avtale ut 2021 og skal frontes på shortsene til verdens fineste drakt. 

- Denne signeringen viser at vi er et attraktivt sponsorobjekt i markedet, og at vårt strategiske og målretta arbeid mot våre samarbeidspartnere gir gode resultater, sier Vålerengas kommersielle leder, Espen Østerhaug.

Salgssjef i Vålerenga Fotball Elite, Glenn Jensen er veldig glad for å ha fått på plass rekrutterings- og bemanningstjenesten:

-Grata Personal vil være en viktig del av vår sponsorpool og bidra til at et allerede godt fungerende bedriftsnettverk blir enda sterkere. Vi er glade og stolte over å innlemme dem i Vålerenga-familien, avslutter han. 

Grata Personal

  • Tilbyr bemanning- og rekrutteringstjenester innenfor følgende områder: kjøkken og servering, lager og distribusjon, salg og kundeservice, kontor og administrasjon og barnehage.

  • Etablert i 2002 og er på vei til å åpne kontor i fire norske byer.

Administrerende direktør i Grata People4You Holding AS, Per Egil Aas var tilstede på Intility Arena dagen før derbyet mot Lillestrøm, og fikk se gutta gjøre de siste forberedelsene. De har jobbet på for å få avtalen i boks før den store kampen, og er naturligvis meget fornøyd med det nye samarbeidet:

- Vi er veldig stolte over å være en del av Vålerenga. Vi tror det ligger et stort potensiale i å markedsføre oss gjennom Oslos stolthet, sier han. 

Se videointervju med Per Egil Aas og daglig leder Pål Svendsen her:


Velkommen, vi gleder oss til samarbeidet! 

Annonse fra Obos-ligaen: