Brenden forlenger!

Vår mangeårige samarbeidspartner blir med videre.

Annonse:

Vålerenga er glad for å kunne meddele at Brenden & co Stillasutleie AS forlenger et allerede mangeårig samarbeid med klubben.

Det var ordentlig gøy å se gutta i årets første kamp mot Mjøndalen, og vi gleder oss til fortsettelsen!

— Thomas Brenden

Med hovedkontor i Enebakkveien er det en bedrift med lokal tilhørighet, og eierThomas Brenden som er vokst opp på Vålerenga, er glad for at partene forlenger.

- Vi har vært samarbeidspartner med Vålerenga i flere år allerede, og det er med stolthet vi fornyer avtalen. Selv er jeg oppvokst på Vålerenga, så det er liten tvil om hvor hjertet mitt hører til. Det var ordentlig gøy å se gutta i årets første kamp mot Mjøndalen, og vi gleder oss til fortsettelsen, smiler Brenden.

Salgssjef i Vålerenga Fotball Elite, Glenn Jensen er opptatt av kontinuitet i nettverket, og er veldig fornøyd med at nok en partner forlenger samarbeidet i 2019.

- Som en partner gjennom mange år er Brenden & co en kontinuitetsbærer i vårt nettverk, og vi er selvfølgelig veldig glade for at de forlenger avtalen. Det betyr mye for oss å få nok en bekreftelse på at våre partnere er fornøyd med hvordan sponsorpoolen fungerer, sier Jensen. 

Vi gleder oss til 2019 med Brenden & co!

Fakta

  • Brenden & Co Stillasutleie AS er en fjerdegenerasjons bedrift og har derfor meget lange tradisjoner innen stillasfaget.

  • Bedriften er en ledende aktør på stillas og takoverbygg på Østlandet.

  • Ble etablert i 1971 og har hovedkontor i Enebakkveien 304

  • http://www.brenden.no

Annonse fra Obos-ligaen: