Viktig info til pressen på Intility Arena

Her er rutinene for pressen på Intility Arena

Fra 180 til 30 presseplasser

I årevis har vi operert med faste akkrediteringslister for de store mediehusene, samt de som følger Vålerenga tettest. 180 sitteplasser på Ullevaal byttes nå ut med 30 sitteplasser på Intility Arena, og dette gir oss naturligvis noen utfordringer.

PS: Det er viktig å påpeke at dette gjelder skrivende journalister, samt TV/radio-reportere som ønsker tilgang til pressetribunen. For fotografer gjelder andre regler. 

Søknad må sendes

Journalister, fotografer og TV/radio-reportere som skal jobbe på Vålerengas nye stadion på kampdag må sende inn akkrediteringsforespørsel minimum fire dager før kamp. 

Dette gjøres via skjemaet du finner her

Fotografer

Som fotograf har du litt større boltreplass enn skrivende presse, og vi har også gleden av å informere om at vi tillater fotografering til og med 16-meterstreken på vår nye stadion. Fotovest får du utdelt i presseluka og fotorommet holder til i 0. etg. 

Frikort for presse

Medlemmer i Norske Sportsjournalisters Forbund har krav på en billett til arrangementet hvis det er kapasitet på stadion. Av hensyn til klubb og arbeidende presse skal fribillett benyttes på vanlig tribune om man ikke skal jobbe. Øvrige pressekort har ingen krav på fribillett. 

Har du spørsmål knytta til media på kampdag kan dette rettes til: Tina Wulf – tina.wulf@vif.no - +4748157596

Freddy dos Santos har vært en tur rundt på stadion for å sjekke fasilitetene til pressen, og gir deg informasjon om hvor du skal henvende deg, i videoen under:


Kort oppsummert

  • 0. etasje: Inngang media, fotorom og mixed sone
  • 3. etasje: Arbeidsrom for skrivende presse og utgang til pressetribune
  • 5. etasje: Kommentatorbokser for TV/Radio

Velkommen til vår egne stolthet på Valle!

Annonse fra Eliteserien: