Vinn en drømmedag på Intility Arena med OBOS

På søndag kan du både finne din neste bolig og møte A-lagsspillere på visning midt i Vålerenga-land!

Søndag 22. september fra 11.00 til 12.30 er det visningshelg på Lillebergtunet. Både OBOS og Vålerenga er opptatt av gode nærmiljøer og godt naboskap. Derfor vil spillere fra A-laget til Vålerenga dele ut billetter til kampen mellom Vålerenga og Viking som spilles klokka 18.00 senere samme dag til alle som kommer innom visningen.

De nye boligene blir liggende mellom Helsfyr og Hasle i bydel Gamle Oslo. Her kan du flytte inn i et veletablert bomiljø i et område i stor utvikling midt i Vålerengas kjerneområde. Et perfekt sted hvor morgendagens Vålerenga-spillere og supportere kan vokse opp.

Saken fortsetter under illustrasjonen.

lillebergtunet4

Som om ikke det var nok kan du vinne en drømmedag på Intility Arena! For alle som kommer på visningshelgen kan også bli med i trekningen av egen losje for fire personer på en av Vålerengas kamper senere i høst.

Dette er premien:

  • En drømmedag for 4 pers når Vålerenga spiller kamp
  • Egen losje i losje i «OBOS-stua» (et rom ut mot banen i hjørnet mellom hovedtribunen og NRC-tribunen, som blant annet er utstyrt med sofaer) med all bevertning (mat og drikke) inkludert
  • Billetter på hovedtribunen hvis man ønsker å sitte ute når kampen spilles
  • Møte med Vålerenga-spillere og trener Ronny Deila etter kampen for en fotballprat
  • Gratis supporterutstyr følger selvsagt med

Lillebergtunet ligger mellom Grenseveien og Malerhaugveien, og har Intility Arena, der Vålerenga spiller sine hjemmekamper i Eliteserien, som en av side nærmeste naboer.

Vel møtt og velkommen til ditt nye hjem!

lillebergtunet2

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: