Vil du hjelpe Vålerenga i noen timer på kampdag?

Vi søker frivillige til hjemmekampene på Intility Arena.

Vålerenga Fotball Elite har allerede et stort frivillighetskorps som gjør det mulig for oss å arrangere fotballkamper på det nivået vi gjør. Dette resulterte i at vi ble kåret til årets arrangør i 2017.

Annonse:

I 2018 vil vi bli enda bedre, og trenger derfor hjelp av noen med et brennende hjerte for klubben.

Dette er hvem vi ser etter i denne omgang:

Fanzone team

Vålerenga skal arrangere fest for alle, også før kamp. Derfor fortsetter vi Fanzone utenfor Intility Arena hvor vi skal gi supporterne, og spesielt barnefamiliene, en plass å boltre seg på før kampene våre.

I Fanzonen blir det flere aktiviteter som ballbinge, ansiktsmaler, fotballdart, markedstelt mm. og det hele er inngjerdet med en tydelig Vålerenga-profil.

Fanzone skal være åpent for publikum to timer før kampstart, og avsluttes 15 minutter før avspark. Det vi trenger er noen som kan rigge opp og ta ned dette. Det vil si plassere ut gjerder beachflagg etc., sette opp aktivitetene og gjennomføre disse.

Det er ingen tunge løft, og hele konseptet er som et stort puslespill. Arbeidstiden er fra 3 timer før kamp til ca kampstart. Du får naturligvis gratis adgang til stadion etterpå, samt muligheten til å møte spillerne i «Player’s Lounge» etter kampen. Mat og drikke er selvfølgelig en del av pakken.

Saken fortsetter under bildet.

Kampverter

For å ønske folk velkommen til kampene våre, skal vi i 2018 ha flere kampverter enn tidligere på våre VIP-områder. Kampvertenes hovedoppgave er å være behjelpelig med spørsmål publikum måtte ha, samt være Vålerenga Fotball Elites ansikt utad. Du må derfor være utadvendt og like å omgås mennesker.

Arrangement 2 divisjon

Vi ønsker også å heve arrangementet til vårt 2. divisjonslag og trenger et team til dette. Arbeidstiden vil da være cirka 2 timer før kamp til kampen er ferdig. Dette være seg alt fra billettører, verter for både dommere, publikum og media.

Arbeidsområdet vil i all hovedsak være på Intility Arena på kampdag fra cirka 2 timer før kampstart og til kampen er ferdig. Bekledning og bevertning er en selvfølge og du vil innlemmes i vårt frivilligkorps med de fordeler dette innebærer

Er dette noe for deg, eller kjenner du noen som kan hjelpe Vålerenga Fotball Elite?

Send en e-post til [email protected] hvor du forteller litt om deg selv.

Sammen skal vi ta Vålerenga enda et steg nærmere å virkelig bli Oslos Stolthet!

Annonse fra Obos-ligaen: