- Vi skal vise hvor sykt lyst vi har til å spille finale

Jonatan Tollås Nation har spilt to cupfinaler med Aalesund tidligere, og minnes dem som sine beste opplevelser i karrieren. Nå vil midtstopperen gå hele veien med Vålerenga.

Annonse:

Gutta er tilbake i Oslo etter 0-3 på Lerkendal søndag kveld, og selv om det var bedring i spillet på Lerkendal var det en del tunge hoder på Valle mandag formiddag. 

- Ja, det er litt tungt i dag. Vi følte vi gjorde en god førsteomgang, men fikk dårlig betalt og var i tillegg litt uheldig med noen avgjørelser, sier Henrik Kjelsrud Johansen som mener han burde hatt straffe i situasjonen med Johan Lædre Bjørdal på stillinga 1-0 til Rosenborg. 

Cupen i Norge er stort. Det har vært et mål for oss i hele år å vinne den kongepokalen, og vi håper folk kommer og støtter oss på onsdag.

— Henrik Kjelsrud Johansen

- Der og da får jeg ikke helt med meg hva som skjer, men jeg har sett reprisa flere ganger og jeg syns den er klar. Det blir jo også forsterka når de får en straffe rett før pause som er mildt sagt billig, sier spissen. 

Jonatan Tollås Nation har ikke orka å se situasjonen med Bendtner og Lundström på nytt, men syns det så veldig billig ut der og da. Uansett: Kampen på Lerkendal er historie, og nå er alles øyne og tanker retta mot det som skal skje hjemme på Valle onsdag 20. september. 

Kjøp billetter til semifinalen her

Vi skal spille vår første semifinale på ni år, og er det noe Tollås Nation drømmer om, så er det å få spille cupfinale med Vålerenga i desember. 

- Man vet hvilken boost en cupfinale kan gi, både innad i laget og blant supportere. Det er noe helt spesielt her i Norge, og de to jeg har vært med på sitter igjen som de beste minnene så langt i karrieren, sier han og legger til: 

- Jeg håper virkelig vi kan vise på onsdag hvor lyst vi har til å nå den finalen! 

Se intervjuet med gutta i vinduet under: 


Annonse fra Obos-ligaen: