- Vi har nok en ganske lik forståelse av stopperrollen

MARBELLA: Jonatan Tollås Nation og Johan Lædre Bjørdal utgjør midtstopperparet i tirsdagens treningskamp mot Rostov.


Mye tyder på at begge nysigneringene Johan Lædre Bjørdal og Herolind Shala blir å se fra start i morgendagens oppgjør mot russerne, og det tror Jonatan Tollås Nation kommer til å gå helt fint. 

Selv om de er nye i laget, har de vært med på en god del tidligere og har mye erfaring.

- Han (Johan red.anm) er en erfaren spiller. Han kom vel inn her og ble eldstemann på laget med en gang, sier Tollås med et smil og fortsetter: 

Annonse:

- Vi har nok en ganske lik forståelse av stopperrollen og fra trening nummer en her så merker man at han er god til å kommunisere med de han har rundt seg. Jeg regner med det kommer til å gå ganske raskt å bli kjent med hverandre ute på bana, sier han. 

Vålerenga møter altså russiske Rostov i oppholdets andre treningskamp onsdag kveld, og da håper midtstopperen at laget stepper opp et par hakk fra sist. 

- Man merker når man spiller mot de lagene der at det er et litt annet nivå på det som skjer. Vi ønsker å spille oss ut bak fra og ha et bra grunnspill. Mot lag som er veldig gode i det kollektive presset får vi virkelig testet oss. Da må vi justere litt mer underveis, sier han. 

Se hele intervjuet med Jonatan i vinduet øverst i saken. 

Annonse fra Eliteserien: