- Vi har fått selvtillit inn i laget

Simen Juklerød fikk vist frem både teknikken og skuddfoten i torsdagens kamp mot Haugesund. Mot Aafk på søndag håper han på mer Vålerenga-jubel.

Annonse:


Herman Stengel omtalte Simen Juklerød som "Lionel Juklerød" etter lørdagens lette formiddagsøkt på Intility Arena. Begge gutta havna på scoringslista mot Haugesund torsdag, og Juklerød avslutta en magisk kveld på hjemmebane med en perle i vinkelen. 

- Vi hadde mye selvtillit i laget på torsdag og leda 2-0. Da kunne vi slippe oss litt løs og det løsna vel egentlig både for meg og laget. Jeg håper det fortsetter på søndag, sier 22-åringen. 

Da kommer nemlig Aalesund på besøk til hovedstaden, et lag Vålerenga slo på Color Line stadion i vårkampen. Resepten for søndagens oppgjør er såre enkel: 

- Jeg tror Aalesund kommer til å være litt baktunge, så vi må få slått mange innlegg og skapt målsjanser rundt Henrik og gutta foran der. Treningene har vært bra, vi har det morsomt sammen og ler mye. I tillegg hadde vi en god kamp sist, så selvtilliten er der, avslutter han. 

Se intervjuet med Juklerød øverst i saken og Stengels oppfordring under: 


Annonse fra Obos-ligaen: