- Vi bygger sammen for fremtiden

Vellykkede spillerutviklingstreninger med våre samarbeidsklubber.

I høst har Vålerenga Fotball Elite gjennomført treninger for våre samarbeidsklubber og deres spillere født i 2006. Totalt har de gjennomført fem treninger, og skal avslutte det hele med en turnering siste helgen i oktober. 

Gjennom året har Vålerenga signert 13 samarbeidsklubber, og de som har vært representert på høstens samlinger er: Vind, Gran, Bøler, Holmen, Heming, Kolbotn, Huk og Grüner. 

Annonse:

Ansvarlig for spillerutviklingstreningene fra Vålerengas side har vært trenerutvikler Roy Arne Berg, og han sier det har vært et fruktbart halvår med gode økter og mye nyttig kunnskapsutveksling.  

- Alle klubbene har fått nominere sine spillere til samarbeidstiltaket, og flere klubber har også rullert innad slik at enda flere spillere har fått prøve seg på disse øktene. Treningene er lagt opp etter vår skolerings- og læreplan i Vålerenga sin utviklingsavdeling, og har hatt hovedfokus på å trene på spillsituasjoner, forteller Berg og legger til: 

- Vi ønsker å takke klubbene for et veldig godt samarbeid og dialog rundt spillerne vi har hatt på lån hos oss. Vi bygger sammen for fremtiden med kompetansehevende tiltak både for spillere og klubb. Vi  er veldig stolte av samarbeidet, avslutter Berg.

I tillegg til Roy Arne Berg, har også Simen Moe, trener i Holmen, Zeid Saleh-trener i Vind og Jonas Munkvold, trener i Vålerenga Fotball bidratt som trenere i samarbeidstreningene. 

Helgen 27. - 28. oktober er det G12-turnering på Valle, hvor både vårt G12-samarbeidslag og vårt G12-satsingslag deltar. 

Annonse fra Obos-ligaen: