Våre utlånte spillere – uke 42

Slik gjorde våre utlånte spillere det i uka som var.

To av dem møtte hverandre i Stavanger.

Eliteserien

Viking med Samúel Kari Fridjónsson møtte Tromsø med Fitim Azemi søndag kveld og det var førstnevnte som fikk mest å juble for. Fridjónsson startet på benken for Viking, men kom inn etter ti minutter da Johnny Furdal ble skadet. Han hadde bare vært på banen i et kvarter da han klinka ballen i mål fra 20 meter. Viking økte ledelsen til 2-0 to minutter før slutt og tre minutter på overtid la Azemi inn ballen til Jostein Gundersen som reduserte til 2-1. Viking møter Kristiansund borte, mens Tromsø møter Ranheim hjemme søndag.

OBOS-ligaen

Sakarias Opsahl kom inn fra benken etter 83 minutter på stillinga 1-0 til Skeid på Intility Arena søndag. Ett minutt før slutt fikk Kisa frispark fra 30 meter og keeper (!) Steffen Hagerup banka den i nettet. Tre minutter på overtid satte Kisa inn sitt andre og vant dermed 2-1. Kisa er fire poeng bak kvaliken og møter Sandefjord hjemme søndag.

PostNord-ligaen

Det gikk ikke så bra for Leo Cornic og Bærum hjemme mot Senja lørdag. Høyrebacken fikk gult kort etter en drøy halvtime før han fikk sitt andre gule, og dermed rødt, etter en drøy time. På det tidspunktet ledet bæringene 1-0, men tapte til slutt 3-1. Bærum ligger på 10. plass og er bare tre poeng over nedrykksstreken med én kamp igjen å spille. De møter bunnlaget Mjølner i siste serierunde hjemme og må ha ett poeng for å være sikra videre spill i PostNord-ligaen.

Norsk Tipping-ligaen

Emanuel Grønner og Lyn slo Drøbak-Frogn 1-0 borte lørdag. Vålerengas rekrutter er allerede seriemestere i avdeling 2 og Lyn ligger med seieren på sjetteplass. Laget møter Mjøndalen 2 lørdag.

I avdeling 6 sto Petter Karlsen i Gjelleråsen-målet og holdt nok en gang nullen i møtet med Lillestrøms rekrutter lørdag. Gjelleråsen vant 2-0 i bortekampen mot romeriksrivalene. Gjelleråsen ligger på tredjeplass, men uten sjanse til å rykke opp. Laget møter Skjetten til nytt romeriksoppgjør i siste serierunde lørdag.

Toppbilde: Samúel Kari Fridjónsson for Viking mot Tromsø søndag. Foto: NTB Scanpix.