Våre utlånte spillere – uke 36

Slik gjorde våre utlånte spillere det i uka som var.

Det er spillefri i Eliteserien og OBOS-ligaen så det var få Vålerenga-spillere i aksjon for utlånsklubbene sine denne uka.

PostNord-ligaen

Harald Martin Hauso spilte hele kampen for Oppsal borte mot Asker, men kunne ikke gjøre noe med at hjemmelaget vant kampen 2-1. Oppsal ligger derfor fortsatt sist i avdeling 2 – sju poeng bak Elverum på sikker plass. Oppsals neste kamp er hjemme mot serieleder Grorud lørdag.

Bærum tapte 1-4 hjemme for serietoer Kjelsås, men det var uten Leo Cornic som er med G18-landslaget. Bærums neste kamp er hjemme mot tabellnabo Florø lørdag.

Norsk Tipping-ligaen

I Vålerenga 2s avdeling spilte Lyn borte mot Ørn-Horten som ligger på fjerdeplass og er med i jakten om direkte opprykk. Hjemmelaget tok ledelsen 1-0 etter 14 minutter, men bare fire minutter utlignet Erik Grønner for gjestene. Grønner spilte hele kampen for Lyn som tapte kampen 2-1. Lyn møter Norild i neste kamp søndag.

I avdeling 6 tok Gjelleråsen, med keeper Petter Karlsen mellom stengene, ledelsen 1-0 borte mot Hønefoss. Keeperen, som har holdt nullen i to av sine tre første kamper for klubben, måtte imidlertid se smultringen forsvinne da Hønefoss utlignet ni minutter før slutt. Kampen endte 1-1. Gjelleråsen møter Skjervøy hjemme i neste serierunde søndag om en uke.

Toppbilde: Petter Karlsen i aksjon for Gjelleråsen mot Hønefoss lørdag. Foto: Kenneth Berger.