Vålerenga viste seg fram for Oslo-studentene

Lørdag var det en stor samling av nye studenter i Oslo, og Vålerenga fikk som eneste klubb vise seg fram foran over tusen besøkende.

Annonse:

Arrangementet Studentslippet er et samarbeid mellom Høgskolen i Oslo og Akershus, Universitetet i Oslo, BI, Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus, samt Oslo Kommune. Denne uka starter 18.000 ungdommer fra inn- og utland studiene sine i Oslo, og arrangementet var for å vise fram hovedstadens mange attraksjoner – deriblant Vålerenga Fotball.

Klaesson i buret

Med derbykamp mot Lillestrøm senere på dagen, var det Kristoffer Klaesson som representerte Vålerenga på Studentslippet. Keeperen, som fredag ble tatt ut på det norske U17-landslaget, utfordret alle til å ta straffer på seg. Alle som overlistet den talentfulle keeperen var med i trekningen om en rekker premier. Noen forsøk var gode – andre ikke fullt så gode (se video nederst i denne saken).

Saken fortsetter under bildet.

Klaesson selv hadde det svært morsomt mellom stengene.

– Det var noen som hadde straffer i Rekdal-stil, mens andre gjorde så godt de kunne. Jeg er mest fornøyd med at ingen av Panenka -forsøkene gikk inn – det var nemlig flere som prøvde seg på noen frekke varianter, smilte 16-åringen som er tredjekeeper i Vålerenga og som står flere kamper for Vålerenga 2 i PostNord-ligaen.

Viktig satsningsområde

For Vålerenga var dette et viktig arrangement å være synlig på.

– Vi ønsker flere yngre supportere på kampene våre, og da er arrangementer som Studentslippet perfekt for oss. Vi fikk informert om studenttilbudet vi har på kampene våre, og de nye opplevelsene man får på vår nye stadion. Spesielt fristet Klanens pub på stadion svært mange, humrer salgssjef privatmarked i Vålerenga, Morten Nydal, som legger til:

– Vi er veldig takknemlige for å bli invitert av Studentslippet til å vise oss fram på en slik måte som vi fikk. Vi jobber strategisk for å bli mer synlig i bybildet, og det enorme studentmiljøet i Oslo er derfor et viktig marked for oss, sier han.

Som student på kamp med Vålerenga Fotball Elite kan man spare opptil 150 kroner kontra en vanlig voksenbillett. All informasjon om billetter finner du her.

Se Klaessons dobbeltredning:


Annonse fra Obos-ligaen: