Vålerenga på plass i København

Tirsdag reiste utviklingsavdelingen ned med tre lag til Brøndby Elite Cup.

Turneringen har vokst i år. Eliteklassen har doblet antall lag til 16 per årgang og med flere internasjonale klubber. I år deltar lag fra England, Sverige, Tsjekkia, Polen, Finland og Danmark. I 2018 gikk Vålerenga helt til topps i E15-klassen.

Annonse:
– Vi er med for tredje året på rad i Brøndby Elite Cup. Det er et flott arrangement hvor vi får måle oss mot andre gode lag som vi vanligvis ikke møter. Kampene spilles på gode gress- og kunstgressbaner rett ved Brøndby Stadion hvor vi også overnatter, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren fra København.

Gode fasiliteter 

Han er imponert over fasilitetene Vålerenga blir møtt med.

– Jeg har vært med på mange turneringer gjennom årene og rangerer Brøndby som en av de beste når man ser på kvaliteten på både arrangementet og nivået på lagene.

Samhold

Selv om kampene naturligvis står i fokus, er det også viktig å skape et godt samhold. Det er også noe Vålerenga fokuserer på under oppholdet.

– Dette blir starten på høstsesongen for gutta. I år deltar vi også før første gang i alle tre eliteklassene så det blir fint å bygge klubbkulturen på tvers av aldersgruppene. Vi kommer til å få tid til en del sosiale ting sammen med hverandre også, sier han.

Vålerenga-lagenes gruppespillkamper:

Onsdag 31. juli

12.50 Vålerenga - Leeds United (E13)

14.00 Vålerenga - Brøndby (E14)

17.25 Vålerenga - FC Zbrojovka Brno (E15)

Torsdag 1. august

12.50 Vålerenga - FC Nordsjælland (E13)

14.00 Vålerenga - FC Zbrojovka Brno (E14)

17.25 Vålerenga - FC Helsingør (E15)

Fredag 2. august

12.50 Vålerenga - Vejle BK (E13)

14.00 Vålerenga - Slask Wraclow (E14)

17.25 Vålerenga -  Vejle BK (E15)

Annonse fra Obos-ligaen: