Vålerenga gjør flere endringer

Sjekk hvilke elleve Deila og trenerteamet hans mønstrer mot Ranheim her.

Gutta har gjennomført en lett treningsøkt på morgenkvisten, og nå gjenstår det viktigste: Oppgjøret mot Ranheim på EXTRA Arena klokka 18.00. Årets femte bortekamp!

Annonse:

Mohammed Abu er suspendert, og spilleren som tok plassen hans den siste halvtimen mot Viking får fornyet tillit i den sentrale midtbanerollen. Herolind Shala danner den sentrale duoen med Magnus Lekven på midten, mens Matthias Vilhjalmsson tar tierrollen.

Det betyr at Chidera Ejuke flyttes ut på kanten slik han ble i bortemøtet med Brann, og Deyver Vega tar plass på motsatt side. Fitim Azemi starter helt på topp for Vålerenga.

PS: Det er kun fire (4!) dager igjen til Fotballens festdag på Intility Arena! Bruk tiden frem mot avspark i Trondheim til å sikre deg billetter til oppgjøret mot Strømsgodset her

Er du på plass i Trondheim for å se gutta live, ønsker vi deg en riktig god fornøyelse. Må du se kampen på TV tilbyr Eurosport 30 dager gratis Eliteserie på Dplay ved bruk av verdikoden "BORTEKAMP".

  1. Logg deg inn på dplay.no eller opprett en gratis brukerkonto
  2. Velg dplay+sport månedsabonnent under oversikten over produkter
  3. Lim inn verdikoden BORTEKAMP og trykker «aktiver»
  4. Registrer betalingsinformasjon.*

* Du vil først bli belastet for et løpende månedsabonnement på Dplay etter utløp av din gratismåned. Du kan når som helst avslutte abonnementet.

Annonse fra Obos-ligaen: