Vålerenga-brødet lever videre!

Bakehuset og Vålerenga fortsetter samarbeidet.

Annonse:

Når Vålerengas spillere trener i Bingen eller på Valle-feltet, er det ofte til lukten av nystekte bakevarer. Bakeriet til Bakehuset ligger en langpasning unna anlegget, og har vært en viktig partner for klubben i en årrekke. 

Vålerengas salgssjef, Glenn Jensen og markedssjef i Bakehuset, Gry Thomsen
Vålerengas salgssjef, Glenn Jensen og markedssjef i Bakehuset, Gry Thomsen

Bakehuset leverer Vålerenga-brødet til et hundretalls butikker i Oslo og omegn, og setter farge på enhver brødhylle i byen. 

- Bakehuset og Vålerenga-brødet har nærmest blitt en del av klubbens identitet gjennom alle år med et godt samarbeid. Da er det naturligvis svært gledelig at vi kan fortsette også i tiden som kommer, sier salgssjef i Vålerenga, Glenn Jensen. 

For Bakehuset har gode ambassadører og det å styrke den lokale merkevaren vært viktig.

- Vi har samarbeidet med Vålerenga i mange år og for oss er det helt naturlig å fortsette samarbeidet. Vålerenga-brødet er popuiært og bidrar blant annet til å fremme Vålerengas merkevare lokalt, sier markedssjef i Bakehuset, Gry Thomsen og legger til:

- Grovt brød er en viktig del av et godt kosthold, ikke minst i fysisk krevende idrett. At Vålerenga-spillerne fremstår som gode ambassadører i forhold til dette er det ikke tvil om. Vi gleder oss til å følge Vålerenga på veien videre, avslutter hun.

 

 

Annonse fra Eliteserien: