Vålerenga 2 møter Vidar

Rekruttlaget skal gjøre det de kan for å følge opp den knallsterke 1-0-seieren mot Egersund når Vidar er motstander i 2. serierunde.

For der Vålerenga slo Egersund, blant annet ved å redde et straffespark på overtid, tapte Vidar hele 3-0 borte for KFUM i den første serierunden. Den skal sies at Vidar slo kraftig tilbake i cupen onsdag da Vardeneset, fra nivå fire, ble slått hele 5-1 på hjemmebane.

To strake tap

Da Vidar og Vålerenga 2 møttes i PostNord-ligaen i 2016, var det vestlendingene som trakk det lengste strået i begge kampene - men ikke uten dramatikk.

Vålerenga 2 tok ledelsen midtveis i 2. omgang, men to (!) mål på overtid sikra Vidar tre poeng i Vallhall. Jevnt ble det også på Lassa Gress, men bare på papiret. Vidar ledet 3-0 ved pause, og en redusering på straffe av Daniel Fredheim Holm et kvarter før slutt, samt en ny redusering av Ernest Agyiri rett før slutt, fastsatte sluttresultatet til 3-2.

Vålerenga har med andre ord noe å revansjere når lagene møtes klokka 16.00 mandag.

Se kampen

Alle abonnenter av aviser tilknyttet Amedia (Vestby Avis, Romerikes Blad, Oppland Arbeiderblad m. fl.) kan se gratis stream av kampen på denne adressen: https://www.rb.no/postnord-ligaen (bare bytt ut rb med din avis - resten av URL-en er den samme overalt).

Vi anbefaler likevel våre lesere å benytte seg av Nettavisens tilbud der du kan bli abonnent for kun 1,- her