Utviklingsavdelingen søker praktikanter

Vålerenga søker studenter til både sportslige og administrative oppgaver.

Annonse:

Høyskolestudentene Patrick Ferreira og Petter Sjåholm Melø har hatt praksis i Vålerenga denne våren, og har jobba med video-/analyse-arbeid hos henholdsvis U16 og U19.  

Tre måneder hos Vålerenga har gitt Petter Melø nyttig erfaring for fremtiden. Nå kan du få praksisplass i en av Norges største fotballklubber.
Tre måneder hos Vålerenga har gitt Petter Melø nyttig erfaring for fremtiden. Nå kan du få praksisplass i en av Norges største fotballklubber.

- Begge to har vært svært nyttig for oss i denne perioden, og de har bidratt til å styrke arbeidet i utviklingsavdelingen. Vi har blant annet analysert de fleste treningsøktene, og det har gitt både spillere og trenere en økt forståelse av hva som skjer på feltet, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren og legger til:

- Vi opplever at Patrick og Petter har fått kunnskap om hvordan det jobbes i en stor klubb som Vålerenga, og tror de vil dra nytte av dette i fremtiden, sier Hasselgren. 

Nå søker utviklingsavdelingen fire nye praktikanter til ulike arbeidsoppgaver innenfor utvikling og sport, med tiltredelse snarest eller etter sommeren. 

Lagpraktikanter 

Som lagpraktikant vil du få muligheten til å filme treningsøkter og kamper, analysere disse samt være en del av et større trenerteam. I tillegg vil du også kunne få praksis på treningsfeltet, og få mulighet til å delta på ukentlige fagmøter.  

Krav

Du må ha mulighet til å delta på minimum tre aktiviteter pr uke. Treningene begynner som regel 16.30 og varer til 18.00. For å kunne delta i treningsplanleggingen bør du kunne ha mulighet til å være på plass senest 15.00. 

I tillegg er det fint om du har erfaring med, og interesse for video/analysearbeid og spillerutviklingsarbeid.

Sportsadministrator

Som sportsadministrator i Vålerenga vil du få muligheten til å jobbe inn mot administrasjonen til utviklingsavdelingen.

Arbeidsoppgavene vil være alt fra å bygge opp vår utviklingsplattform til å oversette planverk fra engelsk til norsk. I tillegg inngår også besøk ute hos samarbeidsklubber sammen med vår trenerutvikler. 

Saken fortsetter under bildet.

Vil du være en del av Norges beste trenerteam? Søk praksisplass hos Vålerengas utviklingsavdeling nå! 
Vil du være en del av Norges beste trenerteam? Søk praksisplass hos Vålerengas utviklingsavdeling nå! 

Krav

Du bør være tilgjengelig minimum to dager i uka samt én kveld. Du må beherske Office-programmene og ha gode norsk- og engelskkunnskaper.

Samtlige praksisstudenter får oppfølgning av utviklingsleder og/eller trenerutvikler i Vålerenga. Søkere bør ha gode sosiale og personlige egenskaper og være minimum 20 år. Praksisplassen er av frivillig og ulønnet art. 

Ytterligere spørsmål om praksisplassene kan rettes til Roy Arne Berg (trenerutvikler) 90 200 694 eller Thomas Hasselgren (utviklingsleder) 948 28 013

Søknad sendes til trenerutvikler Roy Arne Berg, [email protected] snarest. Oppstart omgående eller etter sommeren. Vi ønsker praksisperiode på minimum tre måneder. 

Praksisplass i Vålerenga

  • Lagpraktikant eller sportsadministrator

  • Minimum 20 år, student eller ferdig utdannet

  • Erfaring med og interesse for video/analysearbeid

  • Gode språkkunnskaper

  • Tre måneders praksis

  • Tiltredelse snarest eller etter sommeren

  • Frivillig og ulønnet arbeid

Annonse fra Obos-ligaen: