Ubeseira mot Holstein Kiel

ODENSE: Vålerengas G19-lag spilte uavgjort, mens 17-åringene vant i turneringas første kamp.

KAI THOR CUP: Vålerengas G19-lag var det førende laget i den første omgangen mot Holstein Kiel, men tyskerne scora to relativt enkle mål og sørga for 2-1-ledelse til pause.

Elias Taube satte inn Vålerengas mål før hvilen, mens Joachim Sereba sørga for 2-2 etter et strålende angrep i den andre omgangen.

De siste fem minuttene bar preg av at begge lag ønska tre poeng, og sjansene hagla begge veier uten at noen evna å avgjøre. Det endte dermed 2-2 i juniorguttas første kamp i Kai Thor Cup.

Holstein Kiel - Vålerenga G19 2-2 (2-1)
Vålerengas målscorere: Elias Taube og Joachim Sereba

Seier for unggutta

Vålerengas G17-lag spilte i likhet med G19 sin første kamp mot Holstein Kiel i Odense. Mot spillets gang tok tyskerne ledelsen i oppgjøret, men det var laget til Tommy Berntsen som hadde det meste av banespillet.

Vålerenga tok tre poeng i turneringas første kamp (Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk)

Brede Pedersen sørga for balanse i regnskapet da han satte inn 1-1 før pause, og til tross for at Holstein Kiel overtok mer og mer i den andre omgangen, var det Vålerenga som stakk av med seieren.

I siste spilleminutt sørga Obilor Okeke for at G17 står med full pott etter første dag i Suvit Cup.

- Vi stilte med et vesentlig yngre lag enn Holstein Kiel i begge kampene, og for G17-gutta var det fysiske nivået merkbart. Det til tross, gutta viste karakter, jobba hardt og i dag ga det resultat i form av tre poeng, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren og legger til:

- G19-gutta våre gjorde en god kamp, der banespill og sjanser tatt i betraktning burde holdt til seier. Det ble bare med det ene poenget denne gangen, men det er flere kamper å spille her i Odense og vi gleder oss til fortsettelsen, avslutter Hasselgren.

Lørdag venter to kamper for begge lagene. U17-gutta møter Aalborg og Häcken i 2x30 minutters kamper, mens G19 skal måle krefter mot OB og Norrkjöping. Også det 2x30 minutter.

Holstein Kiel - Vålerenga G17 1-2 (1-1)
Vålerenga scoringer: Brede Pedersen, Obilor Okeke