U-gruppa tar sommerferie

Status, landslag og overganger. Her er siste nytt fra utviklingsavdelinga.

Etter en hektisk vårsesong tar utviklingsgruppa ferie. U12, U14 og U16 kjører i gang høstsesongen 22. juli, mens U19 starter igjen 29. juli.

Spennende høst

Det blir også en spennende høst vi har framfor oss. Rekruttlaget leder sin avdeling i Norsk Tipping-ligaen med sju poeng og jakter opprykk til PostNord-ligaen.

Både G19- og G16-laget er fortsatt med i NM. I tillegg er G19 i kvartfinalen i nasjonale serie, mens G16-laget ligger på førsteplass i sin nasjonale serie.

G12, G13 og G14 reiser alle til Brøndby Elite Cup, mens G15 reiser til Riga på spennende utenlandsturer.

Landslag

Saken fortsetter under bildet.

Amel Muratovic Bosnia
Amel Muratovic på landslagssamling med Bosnia Hercegovina i Japan. Foto: Privat.

Vålerengas Amel Muratovic er på treningsleir med Bosnia Herzegovina i Japan hvor de spilte mot regionslaget Niigata, samt Japan og Mexico. Amel scoret sitt første landslagsmål i 5-2-seieren over Niigata. Vi gratulerer Amel sitt første landslagsmål, og ønsker ham lykke til videre i karrieren.

Osame Sahraoui ble tatt ut på Marokkos U20-landslaget som har samling i den marokkanske hovedstaden Rabat fra 22. til 26. juli. Vi gratulerer Osame med uttaket og ønsker ham lykke til!

Overganger

Trygve Aarstad Solberg er tilbake i Vålerenga. Midtbanespilleren vender hjem igjen etter ett år i Danmark og FC København. Vi hilser Trygve med familie varmt velkommen tilbake!

Kevin Ogudugu forlater Vålerenga til fordel for studier og fotball i USA. Kevin kom til Vålerenga i forkant av 2017-sesongen og fikk 21 kamper for rekruttlaget, inkludert fem i årets sesong. Vi ønsker Kevin lykke til med studier og fotball «over there».

Emanuel Longe Grønner går på lån til Lyn ut sesongen. 18-åringen gikk gradene i Lyn og kom til Vålerenga i januar 2017. Denne sesongen har han sju kamper og tre mål for interkretslaget.

Toppbilde: Kevin Ogudugu i aksjon mot Bryne i PostNord-ligaen i fjor. Foto: Kenneth Berger.

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: