- Trøkka litt ekstra til da det nærma seg seriestart

Månedens spiller for mars ble kåra på dagens spillermøte. Kapteinen vår har gått i front på trening.

Onsdag formiddag var hele troppen samla i møterommet på Intility Arena for å gå igjennom kampen mot Sarpsborg 08 og for å dele ut premie til månedens spiller for mars. 

Annonse:

Trenerne ønsker å skape en vinnerkultur, og dermed også registrere vinnere på trening. På 26 økter i mars var Daniel Fredheim Holm på det vinnende laget hele 16 ganger. Det ga en seiersprosent på 62 og var nok til å stikke av med et todagers Color Line-cruise. 

- Jeg trodde ikke jeg hadde en sjanse, så jeg ble litt overraska der, men når det nærma seg seriestart så begynner man å vinne på trening vet du, sier kapteinen og legger til med et smil: 

- Jeg var ikke i nærheten i januar og februar, men når det nærmer seg litt viktig kamper må man steppe opp litt.  Og så må jeg ha vært heldige med lagkameratene mine også, avslutter han. 

På lørdag er det ny kamp igjen når Strømsgodset kommer på besøk til Intility Arena. Med en kaptein i storform og innholdet på spillermøtet friskt i minnet, blir dette et oppgjør verdt å få med seg. Her kommer det til å smelle!

Billetter kjøper du i Sjappa eller på Ticketmaster


Annonse fra Obos-ligaen: