Tenk kommunikasjon heier på Vålerenga!

Oslo-basert reklamebyrå har signert samarbeidsavtale med Vålerenga Fotball Elite.

Reklamebyrået Tenk har holdt på i 20 år - er 20 medarbeidere - og passerte i fjor 20 millioner i omsetning. Nå blir de gullpartner og nytt byrå for Vålerenga Fotball Elite.

Les mer om Tenk Kommunikasjon på deres nettside

- Som flere tiårig Vålerenga-supporter er dette rett og slett en drøm som går i oppfyllelse - å få jobbe sammen med Vålerenga og alle de spennende aktivitetene som skjer i og rundt klubben, sier rådgiver i Tenk Kommunikasjon, Kenneth Tangnes og fortsetter: 

Kenneth Tangnes, rådgiver i Tenk kommunikasjon (Foto: tenksom.no)
Kenneth Tangnes, rådgiver i Tenk kommunikasjon (Foto: tenksom.no)

- Vi er klar over at Vålerenga betyr veldig mye for mange, så dette er en partner vi vil behandle med både respekt og fingerspissfølelse, men også utfordre der det er behov for det, sier han. 

Fremoverlente

Tangnes blir leder for et team på minst syv Tenk’ere, som både skal tenke og produsere aktiviteter for Vålerenga.

- Av leveransene blir det mye konkret materiell til kamper og kampanjer, men vi har også et klart mål om å komme opp med nye ideer for både klubben og partnernettverket, proklamerer Tangnes.

Tenk jobber med kunder som Aller, Cappelen Damm, Dagbladet, Fagpressen, Honda, Pioner, Tanum bokhandel, UFF og Vespa. I løpet av sine 20 år har de arbeidet mye med B2B-salg, og dette mener de kan komme partnernettverket til gode.

- Vi gleder oss veldig til å jobbe med Vålerengas kommunikasjon, men vel så mye til å bli kjent med nettverket. Her kan vi skape gode og langsiktige relasjoner, samtidig som vi kan bidra til å utvikle nettverket videre, avslutter Tangnes.

Tenk er et reklame/kommunikasjonsbyrå med kompetanse innen rådgivning, prosjektledelse, innhold og design. De tilbyr blant annet strategi/konsept, utforming av tradisjonell og digital kommunikasjon samt spredning/performance. 

Ønsker å skape engasjement

Kommunikasjonssjef i Vålerenga Fotball Elite, Tina Wulf gleder seg til å starte arbeidet sammen med Tenk Kommunikasjon, og sier de første møtene med gjengen, som holder til i Grensen 8 lover godt for det de ønsker å få til. 

- Jeg har fått et veldig godt inntrykk av Tenk Kommunikasjon. De er  fremoverlente, løsningsorienterte og kommer til å utfordre oss på ting vi trenger å utfordres på. Vår viktigste oppgave sammen blir å skape engasjement rundt klubben vår, og samtidig lage innhold som bevarer identiteten og forsterker det som skal kjennetegne Oslos stolthet, sier hun. 

Vålerenga Fotball Elite ønsker Tenk Kommunikasjon velkommen til familien! 

Tenk Kommunikasjon

  • Etablert: 1998

  • Medarbeidere: 20

  • Adresse: Grensen 8/Oslo

  • Nettsted: https://tenkkom.no

  • Visjon: Bidra til å skape bedre resultater og større arbeidsglede!

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: