Tapte for Stabæk

Det ble 0-2 på Intility Arena lørdag kveld.

Det ble ingen fest på HEIA VIF-kampen på Valle lørdag kveld. Stabæk var effektive foran mål og vant 2-0 over Vålerenga.

Saken fortsetter under videoen.

Sjokkstart

Etter bare fem minutter kom det første målet. Sammy Skytte fyrte av fra 20 meter, Adam Larsen Kwarasey måtte gi retur og Skytte satt selv inn returen. Vondt skulle bli verre ti minutter senere da Luc Kassi headet inn andre mål.

Aron Dønnum var nær å redusere etter 20 minutter, men avslutningen gikk like utenfor. Herolind Shala erstattet Deyver Vega etter en halvtime og Shala var svært nær også han til å score, men skuddet gikk like over.

Rett før pause hadde Vålerenga to digre muligheter. Først fyrte Magnus Lekven av et skudd for styring som Ivan Näsberg headet centimetere over. Rett før pause var det Mohammed Abu som klinka til, men Stabæk-keeper fikk slått ballen i stolpen og ut. Det sto 0-2 til pause.

Deila rasisme rødt kort_Spx
Lagene ga rasisme rødt kort før kampstart. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Stort press

Den andre omgangen startet som den forrige slutta. Tre minutter ut i omgangen ble Matthías Vilhjálmsson spilt alene gjennom med keeper, men ble vinket av for offside. Samme mann kom til en avslutning etter litt klabb og babb i feltet, men avslutninga gikk rett på keeper.

58 minutter var spilt da Vålerenga var frampå igjen, men utrolig nok klarte Stabæk å hindre at Bård Finne scoret.

Kvarteret før slutt fikk Aron Dønnum sitt andre gule kort og måtte gå i dusjen. En sliten Ivan Näsberg ble bytta ut for Sam Adekugbe, men Vålerenga klarte ikke komme til noen store sjanser etter utvisninga og kampen endte med 2-0-tap.

Vålerenga - Stabæk 0-2 (0-2)