Tapte for KFUM

Sesongens siste hjemmekamp endte 1-3 mot KFUM Oslo i PostNord-ligaen lørdag kveld.


Gjestene ledet hele 3-0 ved pause, og da var veien til poeng stupbratt for rekruttlaget.

– KFUM var veldig gode i førsteomgangen så vi valgte å ta ut de tre A-lagsspillerne vi startet med så de kan være klar til søndagens kamp mot Kristiansund i Eliteserien. Vi satte inn tre unggutter som var ivrige etter å vise seg frem, noe de også klarte, sa Vålerenga 2-trener Gard Holme etter kampen.

Annonse:

Rekruttlaget reduserte én gang, men det holdt ikke til poeng.

– I andreomgangen klarer vi å reise oss, og vinner omgangen fortjent. I andreomgangen fikk vi se hvor mye som bor i disse gutta. Til syvende og sist vant KFUM kampen fortjent, og vi ønsker de lykke til i serieinnspurten, oppsummerte Holme.

Tapet gjør at Vålerenga 2 ligger under nedrykksstreken med én kamp igjen å spille. Det er to poeng opp til Fløy-Flekkerøy som møter serieleder Skeid hjemme, mens Vålerenga 2 reiser til Jæren for å møte Bryne lørdag om en uke.

Kampfakta:

Vålerenga 2 - KFUM Oslo 1-3 (0-3)
Intility Arena, 202 tilskuere.

Mål: 0-1 Yannis Maxitas Moula (22), 0-2 Moses Dramwi Mawa (37), 0-3 Stian Sortevik (45), 1-3 Selvmål (65).

Rødt kort: Jørgen Paulov Hammer, KFUM (62).

Vålerengas lag: Kristoffer Klaesson, Ivan Näsberg (Harald Martin Hauso fra 45. min.), Abdisalam Ibrahim (Brede Sandmoen fra 45.), Oskar Aron Opsahl, Leo Cornic, Magnus Lekven (Zike Joacim Sereba fra 45.), Ulrik Mathisen, Sakarias Opsahl, Oliver Valaker Edvardsen, Sander Werni, Osame Sahraoui.

Arkivfoto: Kenneth Berger.
Annonse fra Obos-ligaen: