Svært skuffa Deila etter Stabæk-kampen

Vålerenga-treneren var skuffa, men sto rakrygget og svarte på kritiske spørsmål fra pressen etter kampen.

Vålerenga tapte 2-0 for Stabæk på Intility Arena lørdag kveld etter at bæringene scoret to mål på de første 17 minuttene. Og det er starten på kampen Deila er mest skuffa over.

– Vi er veldig skuffa over de første 25 minuttene. Vi går ut og skal være samlet i midtbaneleddet og presse fremover, men faller ned med kantene våre og da blir vi veldig baktunge. Det var lite energi og da tar Stabæk hele hånda. Vi får endra dette litt etter 25-30 minutter og da har vi en god halvtime hvor vi produserer sjanser og Stabæk er ikke inne i vår 16. meter i det hele tatt. Det er sånn vi skal starte. Det er grusomt at vi taper kampen før den begynner. Andreomgangen synes jeg er godkjent, men det er klart det blir vanskelig når vi er ti mann, men vi holder i hvert fall ut kampen, sa Deila etter at rikspressen hadde fått sine sitater.

Vålerengas neste kamp er allerede neste lørdag mot Lillestrøm.

– Vi må løfte hele gruppa og hele klubben. Vi har hatt en positiv trend, men tar et steg eller to tilbake igjen. Nå må vi bare løfte oss inn mot Lillestrøm-kampen. Der trenger vi mannfolk som kan forsvare drakta vår. Det kommer til å bli en morsom og fantastisk kamp og den skal vi vinne!

Toppbilde: Ronny Deila i kampen mot Stabæk lørdag. Foto: NTB Scanpix.

Annonse:

 

Annonse fra Obos-ligaen: