Småskuffet Vilhjálmsson etter uavgjortkampen

Mens Kristiansund-spillerne gikk smilende av banen, var det ingen smil å se blant Vålerengas spillere.

Matthías Vilhjálmsson scoret Vålerengas utligningsmål, men var, som resten av laget, litt skuffet etter at Vålerenga og Kristiansund spilte 1-1 på Intility Arena søndag kveld.

– Ja, jeg er litt skuffet. Jeg synes vi startet bra, så scoret de, men vi var likevel det beste laget. Vi skaper nok sjanser til å vinne denne kampen, sa han rett etter kampslutt.

Christoffer Aasbak sendte gjestene i ledelsen etter bare åtte minutter, men Vilhjálmsson var svært nær ved å utligne ledelsen allerede på overtid i den første omgangen. Islendingen raget høyest av alle på et innlegg, headet knallhardt, men Kristiansund-keeper Sean McDermott reddet utrolig nok.

Men da Vilhjálmsson fikk en ny mulighet ett kvarter før slutt kunne ikke McDermott gjøre noe som helst. Bård Finne slo et frispark fra siden, Vilhjálmsson raget på ny høyest og headet knallhardt i nettaket.

– Jeg tenkte ikke på den første sjansen da jeg fikk muligheten igjen. Det gikk helt spontant. Men det var deilig å score for det synes jeg vi fortjente!

Toppfoto: Scanpix.