Fire Vålerenga-spillere er i aksjon for Norge denne uka.

Det er internasjonal uke, og det betyr flere Vålerenga-spillere i aksjon for ulike landslag.

Mens A-laget forbereder seg til siste treningskamp mot Kongsvinger, har Christian Borchgrevink, Madhusan Sandrakumar, Magnus Retsius Grødem og Markus Nakkim representert Norge.

G19 - EM-håpet ute

Norges G19-landslag er for tiden i England for å spille om en plass i EM-sluttspillet i Georgia i juni.

Gutta fikk en tøff start på eliterunden med 3-0-tap for vertsnasjon England, og når kun gruppevinneren går videre til EM-sluttspillet ble oppgaven vanskelig etter åpningskampen.

Både Madhusan Sandrakumar og Magnus Retsius Grødem fikk tilitt fra start, men kunne ikke forhindre at engelskmennene stakk av med seieren.

Grødem på scoringslista

I kamp nummer to ble det 2-1 seier over Hviterussland, etter at Magnus Retsius Grødem og Kristoffer Ajer scora for Norge.

Grødem satte Norges første scoring etter 19 minutter mot Hviterussland. Her i aksjon for Vålerenga mot Sandefjord (Foto: Digitalsport)

England slo Spania 3-0 i sin andre kamp og er dermed gruppevinner.

Den siste kampen for Norge spilles mot Spania på Harrison park mandag 27. mars, og vinneren der tar andreplassen.

- Spania er naturlige favoritter, men de skal ikke få det lett. Vi skal være godt forberedt og vi skal gjøre alt for å få ut vårt maksnivå. Det blir en fin test mot en stor fotballnasjon og vi skal slåss for andreplassen, sier landslagstrener Erik Horneland til fotball.no.

G18 - Borchgrevink debuterte

Det norske G18-landslaget spilte fredag sin første kamp i Federations Cup mot vertsnasjonen Latvia, og gjorde kort prosess med 3-0-ledelse til pause.

Oppgjøret endte 4-0 etter norsk dominans i 90 minutter, og Vålerengas ferske A-lagsspiller, Christian Borchgrevink fikk sin G18-debut fra start.

Allerede lørdag 25. mars kl. 10.00 spiller Norge sin andre kamp når Ukraina står på motsatt halvdel.

U21 - Smerud med nytt mannskap

Det nykomponerte norske U21-landslaget spilte en god kamp selv om det ble 1-3-tap mot EM-klare Portugal i fredagens oppgjør.

Portugiserne leda 2-0 før Morten Thorsby reduserte for Norge, men da Diogo Jota satte inn Portugals tredje mål minuttet før slutt var kampen avgjort.

Vålerengas Markus Nakkim starta på benken, men fikk de siste 20 minuttene da han erstatta Fredrik Pallesen Knudsen i midtforsvaret.

Dette var Nakkims tredje kamp med det norske flagget på brystet, og nå venter noen treningsdager før Russland er motstander på Marbella førstkommende tirsdag.