Skadesituasjonen bedre enn fryktet

MARBELLA: Slik står det til med Vålerenga-gutta før den siste kampen på Marbella.

Årets siste treningsleir nærmer seg slutten, men før hjemreise venter Molde på Marbella Fotball Center torsdag kl. 18.00. 

Annonse:

Jonatan Tollås Nation og Felipe Carvalho har som kjent reist tilbake til Oslo for å restituere seg etter hodesmellen de pådro seg forrige uke, men begge er mye bedre og ventes å være tilbake i trening innen kort tid. 

Amin Nouri (ankel) måtte forlate banen etter en halvtime mot russiske Rubin Kazan, men også i dette tilfelle ser det bedre ut enn fryktet. Han kan være klar til å bidra for fullt om kort tid. 

Samuel Kari Fridjonsson (hofte), Chidera Ejuke (ankel) og Magnus Lekven (ankel) var alle tilbake i full trening mandag ettermiddag og meldes derfor kampklar.


For Sam Adekugbe (lysk) sin del nærmer det seg 100%, men de fysiske trenerne tar ingen sjanser med kanadieren, og vil vente litt med å sette han i full aktivitet. 

Det er med andre ord ingen alvorlige skader som har oppstått, og som Deila sa i mandagens episode av podcasten, var det bedre at smellene kom tre-fire uker før seriestart og ikke rett før slik som i 2017. 

Tirsdagens første økt på Marbella besto i mye spill og fullt trøkk. I ettermiddag venter styrke i studioet sammen med vår nye fysiske trener, Ole Martin Viken. 

Ønsker du å få med deg hva som skjer bak kulissene på treningsleir, anbefaler vi at du følger VålerengaOslo på Instagram. 

Neste kamp

  • Vålerenga - Molde

  • Torsdag 22. februar kl. 18.00, Marbella Fotball Center

  • Oppgjøret sendes på Nettavisen + (for abonnenter)

  • ENGA Live lader opp med direktesending på Facebook før og etter kamp

Annonse fra Obos-ligaen: