Siste kamp før ferien

Vålerenga 2 møter Norild på Intility Arena lørdag.

Etter halvspilt serie troner Vålerengas rekrutter øverst på tabellen. Med 11 seire, én uavgjort og ett tap på de første 13, har rekrutta en ledelse på sju poeng ned til FK Tønsberg på andreplass, og 11 poeng til et koppel av lag på plassene deretter. Kun serievinneren rykker opp til PostNord-ligaen.

Sjekk hvem som spiller på rekruttlaget her!

Ett av Vålerengas to poengtap denne sesongen kom mot Norild i Vadsø og det er nettopp Norild som er motstander i den siste kampen før rekruttlaget tar sommerferie. Norild har tre seire, én uavgjort og ni tap og ligger under nedrykksstreken.

Saken fortsetter under bildet.

Osame Sahraoui Lyn_kb
Osame Sahraoui i aksjon mot Lyn på Bislett. Foto: Kenneth Berger.

Med 47 mål på 13 kamper, et snitt på 3,6 mål per kamp, er det ingen lag i de fire øverste divisjonene som har scoret flere mål enn Vålerenga. Lagets fire siste kamper bærer vitne av at dette er et lag som liker å score mål: 3-1 borte over Lyn sist, 4-0 hjemme over Frigg nest sist, 7-0 borte over Drøbak-Frogn tredje sist og 4-1 hjemme over Ready fjerde sist.

Kampen spilles på Intility Arena lørdag klokka 18.00. Alle med sesongkort kommer gratis inn, og det samme gjør alle under 18 år. Øvrige betaler 100 kroner i inngang 1. Denne inngangen gjelder for alle inkludert presse. Dørene åpnes klokka 17.00.

Vel møtt!

Toppbilde: Braget Skaret og lagkameratene feirer 3-1-målet til Elias Taubo på Bislett mot Lyn. Foto: Kenneth Berger. 

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: