Selvaag Bolig ny partner

Vår nærmeste nabo er med på laget. Les mer her!

Annonse:

Det er ikke bare ny stadion som bygges på Valle i disse dager. Også 375 nye boliger i Hovinenga reiser seg i rekordfart. Fordelt på fire hus ligger boligene like ved vår nye storstue, i et rolig, grønt og ikke minst sentralt område. 

Les mer om Hovinenga her

- Vålerenga er inne i en svært spennende tid, blant annet med ny stadion i et av de viktigste byutviklingsområdene i Oslo. Vi bygger over 350 boliger vegg-i-vegg med den nye storstuen og flere i området rundt, så det er helt naturlig at vi støtter opp om det gode arbeidet klubben gjør. Vi gleder oss og er stolte av å kunne kalle oss samarbeidspartner, sier salgssjef Marius Falch Orvin i Selvaag Bolig. 

Saken fortsetter under bildet.

Partneransvarlig i Vålerenga, Freddy dos Santos er strålende fornøyd med signeringen av Selvaag Bolig (Foto: Selvaag)
Partneransvarlig i Vålerenga, Freddy dos Santos er strålende fornøyd med signeringen av Selvaag Bolig (Foto: Selvaag)

Med 375 nye husstander er det potensielt mange nye Vålerenga-supportere i umiddelbar nærhet, og dette gleder selvsagt markedsavdelingen. 

- Vi er veldig glade for at Selvaag Bolig har blitt en del av vårt partnernettverk. Sammen ønsker vi å utforme området rundt Vålerenga Kultur- og Idrettspark, og vi gleder oss til å utvikle et fruktbart samarbeid som vi håper gir oss nye supportere og ikke minst skaper et flott boområde for Selvaags boligkjøpere, sier Freddy dos Santos og Glenn Jensen i Vålerengas markedsavdeling. 

Vi ønsker Selvaag Bolig velkommen i familien! 

Annonse fra Eliteserien: